Hopp til hovedinnholdet
Holmegaard Julekakeglass 2023 16 cm
Holmegaard Julekakeglass 2023 16 cm
Holmegaard Julekakeglass 2023 16 cm
Lagertømming

Holmegaard

Julekakeglass 2023 16 cm

Julekakeglass 2023 fra Holmegaard - Hold dine hjemmelagde julekaker friske og festlige! Å bevare og ... les mer

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Julekakeglass 2023 fra Holmegaard - Hold dine hjemmelagde julekaker friske og festlige! Å bevare og vise frem dine hjemmelagde julekaker har aldri vært enklere. Laget av maskinblåst glass og dekorert med messing og silikon, gir dette glasset en vakker blanding av stil og funksjonalitet. Med en høyde på 16 cm og en bredde på 12 cm, tilbyr det rikelig med plass til å lagre og vise frem dine deilige kreasjoner.

Det fargefulle designet på glasset vil umiddelbart bringe en festlig atmosfære til ditt kjøkken eller spisestue. Ikke bare er det et praktisk oppbevaringsløsning, men det fungerer også som en vakker dekorasjon som vil skape julemagi i ethvert rom.

Julekakeglasset er en del av den anerkjente Christmas-serien fra merket Holmegaard. Designeren bak dette unike produktet er Jette Frölich, som har perfeksjonert et design som feirer julens tradisjoner og skaper en varm atmosfære.

Gi dine hjemmelagde julekaker den oppmerksomheten de fortjener. La Holmegaard legge til en ekstra touch av eleganse og festlighet til dine juletradisjoner.
Produktdetaljer
SKU:
600277
EAN:
5706422108182
Artikkelnummer:
4800523
Merke:
Holmegaard
Serie:
Christmas
Kategori:
Krukker
Opprinnelsesland:
Polen

Spesifikasjoner
Høyde:
16 cm
Bredde:
12 cm
Lengde:
12 cm
Vekt:
0,8 g
Design og materiale
Designer:
Jette Frölich
Farge:
Multi
Materiale:
Glass
Material spesifikasjon:
Maskinblåst glass, Messing, Silikon
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei
Håndvask anbefales:
Ja
Vedlikehold:
Produktet må vaskes for hånd
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.