Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Tilbords logo
{{cartItemsQuantity}}
{{favoriteListCount}}
Beskrivelse
Ant.
Pris

{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Favorittmerkevarer

Du kan legge til opptil 3 ulike merkevarer som dine favoritter. Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

Damprist silikon/plast
Vår pris

Varer merket med «vår pris» selges kun til markert pris og kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Joseph Joseph

damprist silikon/plast

Art.nr: 46180161

Damprist sett i 3 deler. Hensikten med dette er å muliggjøre damping av ulike ingredienser samtidig i gryten. Ulike ingredienser trenger ulik tid for å få riktig konsistens, og her tar du enkelt ut ønsket del når du er fornøyd. Håndtaket lener seg stabilt på kanten av gryten. Ved bruk av alle 3 dampsiler, kreves den er gryte med minimum 18 cm i diameter og dyble 8 cm. Bruk gryteklut når du fjerner delene fra gryten.
Stablet i hverandre er den 15,5 cm lang, 13 cm bred og 8 cm høy. Laget i BPA-fri PP plast, stål og silikon. Rengjøres i oppvaskmaskin.


Joseph Joseph ble etablert i 2003 av tvillingbrødrene Richard og Antony Joseph. Spesialisering på moderne kjøkkenredskaper er deres hovedfokus - gjør hverdagen på kjøkkenet enklere. De er nå internasjonalt annerkjent for å produsere noen av de mest teknisk innovative kjøkkenproduktene med fokus på intelligent design. Selskapet er kåret til tiårets mest trendy leverandør av kjøkkenutstyr.

299,-

Varer merket med «vår pris» selges kun til markert pris og kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud. Denne varen er ikke tilgjengelig for klikk & hent

Lignende produkter

Til toppen

Frakt & Leveranse

Til toppen

Leveranser

Vi sender alle våre pakker med Posten/Bring. Velger du Bring - Post i butikk som leveringsvalg blir pakken levert til ditt nærmeste hentested som har Posten/Bring. (2-5 dager levering, ved stor pågang kan det ta noen dager ekstra)

 

Fraktkostnad

Bring - Post i butikk (Posten) – Kun kr 59,- (Gratis frakt på ordre over 598,-)

På Døren (Bring) - Kun kr 79,-

Alle forsendelser sendes fullt forsikret.