0
0,-
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
498,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen

Favoritt­merkevarer

Du kan legge til opptil 3 ulike merkevarer som dine favoritter. Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

Vennligst logg inn for å fortsette

Glemt passord? Klikk her

Tilbake
NETTILBUD
-50%
Vis i fullskjerm

Sabor

Steintøy Minigryte 2pk sort 13x10 cm

Art.nr: 9147009

Veil. pris 99,-

kr 50,-

Denne varen er utsolgt i nettbutikken

Klikk & hent

Klikk & Hent
Denne varen er ikke tilgjengelig for klikk & hent

Sabor Steintøy er pent å se på, slitesterkt, og bidrar til det perfekte resultatet. De er like gode til lasagne, som til dessert. De har en slitesterk finish og leveres i fine farger. - Kan vaskes i oppvaskmaskin. - Overflaten er glasert slik at den er lett å rengjøre, og ripebestandig. - Fastbrente matrester fjernes enklest ved å la stentøyet stå i varmt såpvann i 20 minutter. Vask deretter formen på vanlig måte. - Striper i glasuren fjernes enkelt med skurekrem og svamp. - Minigrytene kan brukes til baking og ovnssteking samt mikrobølgeovn - Hvis grillen i ovnen brukes, la det være god avstand (min 10 cm) fra grill til gryte. - Tåler opp til 250 grader - Unngå å sette stentøy fra fryseren inn i varm ovn. Sett steintøyet inn i kald ovn og la det varmes opp sammen med ovnen. - Bruk aldri stentøy over åpen ild.

Tilbake


Info om "Utsolgt i nettbutikk"

Denne varen er for øyeblikket utsolgt i nettbutikken, men den kan være tilgjengelig i våre andre butikker. Se om du finner nærmeste butikk i Klikk & Hent vinduet eller ta kontakt med din nærmeste Tilbords butikk for mer informasjon.