Kitchen Essentials Presskanne 1L
Kitchen Essentials Presskanne 1L

Kitchen Essentials

Presskanne 1L

  • Flott presskanne i høy kvalitet med kapasitet på 1 liter kaffe
  • . Lokk og innfatning i rustfritt stål
  • Laget av matsikkert materiale

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Flott presskanne i høy kvalitet med kapasitet på 1 liter kaffe. Lokk og innfatning i rustfritt stål. Glasskolben, lokket og stempelet kan vaskes i oppvaskmaskin. Vi anbefaler å brygge kaffe på følgende måter: 1. Forvarm presskannen med varmt vann. 2. Hell ut det varme vannet og ha kaffe i presskannen. For den største smaksopplevelsen anbefales det å male kaffen rett før bruk. Til 8 kopper anbefaler vi 56 g kaffe/8 måleskjeer og 0,8 L vann. 3. Fyll halve presskannen med nykokt vann. Rør lett rundt slik at all kaffen blir fuktet. Fyll opp med angitt nykokt vannmengde. 4. Sett på filterlokket slik at helletuten er lukket. 5. Brygg i 4 minutter før du presser stempelet sakte ned. Noen kaffe har godt av å trekke litt lenger, men aldri mer enn 6 minutter. Snu filterlokket rundt slik at helletuten er åpen. Servér!
Produktdetaljer
EAN:
7057351203386
Artikkelnummer:
8540000
Merke:
Kitchen Essentials
Serie:
N/A
Kategori:
Presskanner

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.