Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Tilbords logo
{{cartItemsQuantity}}
{{favoriteListCount}}
Beskrivelse
Ant.
Pris

{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Favorittmerkevarer

Du kan legge til opptil 3 ulike merkevarer som dine favoritter. Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

Termos svart 1 l
Termos svart 1 l
Nettsortiment

Modern house

termos svart 1 l

Art.nr: 46202573

Fin og stilfull termos på 1 l liter i matt svart og lokk i gunmetal. Termos eFin og stilfull termos på 1 l liter i matt svart og lokk i gunmetal. Termos er testet med 100°C varmt vann i romtempratur: 87°C etter 4 timer 82°C etter 6 timer.Vi anbefaler å rengjøre termosen for hånd med varmt såpevann for å ivareta produktets styrke og overflate. Skrukorken skylles under rennende vann.r testet med 100°C varmt vann i romtempratur: 87°C etter 4 timer 82°C etter 6 timer Vi anbefaler å rengjøre termosen for hånd med varmt såpevann for å ivareta produktets styrke og overflate. Skrukorken skylles under rennende vann.

299,-

Denne varen er ikke tilgjengelig for klikk & hent

Lignende produkter

Til toppen

Frakt & Leveranse

Til toppen

Leveranser

Vi sender alle våre pakker med Posten/Bring. Velger du Bring - Post i butikk som leveringsvalg blir pakken levert til ditt nærmeste hentested som har Posten/Bring. (2-5 dager levering, ved stor pågang kan det ta noen dager ekstra)

 

Fraktkostnad

Bring - Post i butikk (Posten) – Kun kr 59,- (Gratis frakt på ordre over 598,-)

På Døren (Bring) - Kun kr 79,-

Alle forsendelser sendes fullt forsikret.

Nettsortiment

Til toppen

Dette produktet er kun tilgjengelig i vår nettbutikk.