Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

 • Tilbords tallerkengaranti

  Tilbords tallerkengaranti

  Du skal være trygg på at vi selger kvalitet – derfor gir vi alle våre klubbmedlemmer to års garanti på tallerkener! Garantien gjelder alle typer flate og dype tallerkener, asjetter og skåler, uansett merke, størrelse og type forpakning. Så lenge tallerkenen er kjøpt hos Tilbords i løpet av de siste to årene, og finnes i vårt gjeldende sortiment, erstatter vi tallerkenen helt uten ekstra kostnad.

   

  Dette gjør du for å få tallerkenen erstattet: Ta med den ødelagte varen og ordinær kvittering til nærmeste butikk.

  Kjøpte du produktet i nettbutikken? Da sender du en epost til kundeservice med ordrenummer og bilde av den ødelagte varen.

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.