Trykksaker

Våre trykksaker er miljøsertifisert. Vårt trykkeri er svanemerket og vi er med i Grønt Punkt Norge.

Grønt Punkt
Grønt Punkt Norge AS (GPN) drifter returordninger for emballasje slik at dette går til gjenvinning og nye podukter. Som godkjent medlemsbedrift forplikter trykkeriet seg til å følge de retningslinjene som er lagt opp med hensyn til behandling av restavfall. Vi vet at all brukt emballasje og avkapp fra vår trykkerivirksomhet går til gjenvinning og ny produksjon. Les mer på www.grontpunkt.no

Svanemerket
Som Svanemerket bedrift innfrir trykkeriet en rekke miljømessige forpliktelser. Det innebærer bl.a. at de kun anvender papir fra bærekraftig skogbruk, godkjente trykkfarger og rensemidler og at eventuelle underleverandører oppfyller deres miljøkrav. Les mer på: www.svanemerket.noTrykt i Norge
Våre trykksaker er kortreist og produsert på en miljømesig skånsom måte. Trykt i Norge er utviklet av Norsk Industri – Grafisk Bransjeforening.

 

 

 

Tilbake
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.