Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Tilbords logo
{{cartItemsQuantity}}
{{favoriteListCount}}
Beskrivelse
Ant.
Pris

{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Favorittmerkevarer

Du kan legge til opptil 3 ulike merkevarer som dine favoritter. Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

Rhombe Logo lys Ø5 hvit
Rhombe Logo lys Ø5 hvit
Nettsortiment

Lyngby Porcelæn

Rhombe Logo lys Ø5 hvit

Art.nr: 201219

Et stilrent helårs kubbelys fra Lyngby, som passer perfekt inn i Rhombe-serien. Kubbelyset er fremstilt i hvit fullraffinert spesialvoks og måler 25 cm i høyden. Det er et kubbelys du kan gjøre til en del av innredningen på fineste vis. Sett det sammen med en lysestake fra Rhombe-serien, og la det pryde et vakkert dekket bord. Det vil signalisere en sammenheng, og at du har tenkt over den riktige designen. Sammensetningen i Rhombe-serien gir et fint, nøytralt uttrykk som forsterkes av kubbelyset. Det er det siste elementet du trenger for å komplettere innredningen med Lyngby-porselen. Kubbelyset vil skape den riktige stemningen som et interiørelement i hjemmet ditt.

129,-

Denne varen er ikke tilgjengelig for klikk & hent

Lignende produkter

Til toppen

Frakt & Leveranse

Til toppen

Leveranser

Vi sender alle våre pakker med Posten/Bring. Velger du Bring - Post i butikk som leveringsvalg blir pakken levert til ditt nærmeste hentested som har Posten/Bring. (2-5 dager levering, ved stor pågang kan det ta noen dager ekstra)

 

Fraktkostnad

Bring - Post i butikk (Posten) – Kun kr 59,- (Gratis frakt på ordre over 598,-)

På Døren (Bring) - Kun kr 79,-

Alle forsendelser sendes fullt forsikret.

Nettsortiment

Til toppen

Dette produktet er kun tilgjengelig i vår nettbutikk.