-30%
Kähler Hammershøi skål 13 cm marmorgrå
Kähler Hammershøi skål 13 cm marmorgrå
Kähler Hammershøi skål 13 cm marmorgrå
Kähler Hammershøi skål 13 cm marmorgrå
Kähler Hammershøi skål 13 cm marmorgrå
Kähler Hammershøi skål 13 cm marmorgrå
Lagertømming

Kähler

Hammershøi skål 13 cm marmorgrå

  • Elegant flott skål fra Hammershøi
  • Passer på ethvert kjøkken og på ethvert bord
  • Tåler oppvaskmaskin

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Denne marmorgrå skålen fra Kählers historiske Hammershøi-bordservise har en naturlig og diskret look, som er en av de største interiørtendensene nå for tiden. Hammershøi er kjennetegnet av diskrete og elegante riller, som gjør porselenet god å holde rundt og lett å håndtere. La Hammershøi være det perfekte, enkle serviset til hverdagsbruk og en særdeles elegant detalj på et festbord.
Produktet er godkjent for kontakt med matvarer. Produktet tåler oppvaskmaskin ved maks. 60 grader. Produktet tåler å settes i mikrobølgeovn ved en maks. effekt på 1000 W. Produktet tåler ikke å settes stekeovnen eller fryseren. Bredde: 130mm
Produktdetaljer
EAN:
5703779151106
Artikkelnummer:
692217
Merke:
Kähler
Serie:
Hammershøi
Kategori:
Skåler og boller

Spesifikasjoner
Bruddgaranti:
To års bruddgaranti på alt servise fra Hammershøi. Ved brudd, skår og fabrikasjonsfeil tilbys nytt tilsvarende produkt. Ta vare på kvitteringen, den må fremvises. Bruddgarantien gir ikke rett til penger i retur. Gjelder kun for privatpersoner. Les mer på siden om tallerkengaranti.
Design og materiale
Farge:
Grå
Farge spesifikasjon:
Marmorgrå
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.