Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Eva Solo FireCube grillrist 46x44,5 cm
Eva Solo FireCube grillrist 46x44,5 cm
Kupong
Nettsortiment

Eva Solo

FireCube grillrist 46x44,5 cm

  • Tools Design
  • Gjør bålet om til grill, så får ildstedet enda flere bruksområder
  • Grillristen er av rustfritt stål

799,-

Få på nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})


Butikker i nærheten


Denne varen er kun tilgjengelig i nettbutikken

Klubbtilbud! t.o.m 3. desember får alle klubbmedlemmer 400,- i rabatt ved handel for 1000,- eller mer. Gjelder på en hel handel, også på allerede nedsatte varer! Rabatten trekkes fra automatisk når du er innlogget. Ved Klikk & Hent trekkes rabatten ved henting og betaling i butikk. Gjelder ikke varer merket «bra deal», enkelte unntak, gavekort og kundebestillinger

Beskrivelse

Gjør bålet om til grill, så får ildstedet enda flere bruksområder, for eksempel til deilig grillmat en lun sommerkveld. Du vipper ganske enkelt FireCube opp i vannrett stilling og legger risten på kuben, så er det klart for grilling. Grillristen av rustfritt stål oppnår høy varme og gir perfekte grillstriper. Risten gir dessuten en stor og god grillflate og er dermed praktisk til for eksempel helgrilling av kylling, fisk eller grønnsaker. Tåler oppvaskmaskin og rengjøring med grillbørste. Laget av rustfritt stål. Mål: 44,5 x 46 cm (tykkelse rist: Ø5 mm).
Produktdetaljer
EAN:
5706631214025
Artikkelnummer:
571116
Merke:
Eva Solo
Serie:
FireCube
Kategori:
Grillutstyr

Spesifikasjoner
Høyde:
0.5 cm
Bredde:
46 cm
Lengde:
44.5 cm
Vekt:
580 g
Design og materiale
Designer:
Tools Design
Farge:
Stål
Materiale:
Rustfritt stål
Material spesifikasjon:
Rustfritt stål
Vedlikehold og bruk
Gasstopp:
Nei
Tåler maskinvask:
Nei
Håndvask anbefales:
Ja
Tåler microovn:
Nei
Vedlikehold:
Påse at grillgitteret er helt avkjølt før du rengjør det. Vask grillen i varmt vann og mildt vaskemiddel. Skyll deretter grundig i rent vann og tørk grillgitteret tørt. Husk å rengjøre grillgitteret grundig for å bevare utseendet og forhindre rust. Pass på at du bruker en grillbørste for messingtråd til å rengjøre grillgitteret etter bruk. Gitteroverflaten vil bli skadet hvis skarpe redskaper eller slipende rengjøringsmidler brukes til rengjøring.

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Merkevaren

Eva Solo overfører eksklusiv dansk design til dagligdagse bruksgjenstander til boligen. Enkelthet, markante linjer og høy bruksverdi er fellesnevnere for produktene i kolleksjonen. Eva Solo har et bredt utvalg av redskaper til boligen som gjør at du kan omgi deg med god design over alt i hjemmet.

Se flere produkter fra Eva Solo

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.