Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Ooni Ir-termometer 13 cm gul/grå
Ooni Ir-termometer 13 cm gul/grå
Ooni Ir-termometer 13 cm gul/grå
Ooni Ir-termometer 13 cm gul/grå
Kupong
Nettsortiment

Ooni

Ir-termometer 13 cm gul/grå

  • Nyttig verktøy
  • Viser om bakesteinen er varm nok til å steke pizza
  • Måler opp til 550 grader Celsius

749,-

Få på nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})


Butikker i nærheten


Denne varen er kun tilgjengelig i nettbutikken

Klubbtilbud! t.o.m 3. desember får alle klubbmedlemmer 400,- i rabatt ved handel for 1000,- eller mer. Gjelder på en hel handel, også på allerede nedsatte varer! Rabatten trekkes fra automatisk når du er innlogget. Ved Klikk & Hent trekkes rabatten ved henting og betaling i butikk. Gjelder ikke varer merket «bra deal», enkelte unntak, gavekort og kundebestillinger

Beskrivelse

Infrarødt termometer som måler temperaturen i bakesteinen i din Ooni Pizzaovn. Ideell temperatur for en ekte, Napolitansk pizza er 420 - 450 grader. Da stekes pizzaen på ca 90 sekunder. Et nyttig verktøy for å vite når ovnen er klar til bruk. Måler opp til 550 grader.
Produktdetaljer
EAN:
5060568340913
Artikkelnummer:
UU-P06100
Merke:
Ooni
Serie:
N/A
Kategori:
Tilbehør til pizzaovn

Spesifikasjoner
Høyde:
13 cm
Bredde:
3 cm
Lengde:
9 cm
Vekt:
200 g
Design og materiale
Farge:
Gul
Farge spesifikasjon:
Gul/Grå
Vedlikehold og bruk
Induksjon:
Nei
Gasstopp:
Nei
Tåler maskinvask:
Nei
Håndvask anbefales:
Ja
Kan fryses:
Nei
Varmebestandig:
Nei

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Merkevaren

Siden lanseringen i 2012 har Ooni vokst og er nå en stadig voksende familiebedrift som har vunnet en rekke priser med hovedkontor i Skottland og regionale kontor i Austin i Texas og Bonn i Tyskland. Ooni har satt verden i fyr og flamme ved å gjøre det mulig for vanlige folk å lage fantastisk pizza hjemme. De skapte en ny kategori mobile pizzaovner og har startet en pizzabølge. Med temperaturer på opptil 500 °C kan alle modellene bake fantastisk pizza på 90 sekunder. Noen av pizzaovnene kan veie så lite som 10 kg. Ovnen kan brukes til mye mer enn pizza: blant annet steke kjøtt, fisk og grønnsaker i støpejernspanner. Pitabrød og annen småbakst kan også stekes i ovnen.

Se flere produkter fra Ooni

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.