Muurikka Bålpanne 60 med avtagbare ben
Muurikka Bålpanne 60 med avtagbare ben
Muurikka Bålpanne 60 med avtagbare ben
Muurikka Bålpanne 60 med avtagbare ben

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Muurikka

Bålpanne 60 med avtagbare ben

  • 3 mm tykt finsk stål
  • Tåler vær vind og høye temperaturer
  • Kan anvendes med enten grillkull eller ved

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Med Muurikka Bålpanne 60 med avtagbare ben får du en kvalitetspanne som er enkel å bruke, enkel å rengjøre og enkel å transportere. Denne pannen vil garantert bli en fast følgesvenn på alle dine utendørs eventyr, og vil hjelpe deg med å lage minneverdige måltider under åpen himmel. Bestill din Muurikka Bålpanne 60 med avtagbare ben i dag, og gjør deg klar for en kulinarisk opplevelse utenom det vanlige! Bålfatet er produsert av 3 mm tykt finsk stål i Finland.
Produktdetaljer
EAN:
6416575481108
Artikkelnummer:
54810010
Merke:
Muurikka
Kategori:
Ildsted
Opprinnelsesland:
Kina

Spesifikasjoner
Høyde:
31 cm
Bredde:
61 cm
Lengde:
72 cm
Vekt:
10,6 kg
Design og materiale
Farge:
Svart
Vedlikehold og bruk
Vedlikehold:
Siden stålet ikke er rustfritt, kan værforhold og behandling føre til rust på overflate, men rusten påvirker ikke produktets ytelse. For å forlenge produktets levetid og motvirke rust anbefaler vi regelmessig pleie: • Ikke la aske ligge i bålplassen etter bruk. Samle aske i en separat beholder • Når bålfatet ikke er i bruk, trekk over et beskyttelsestrekk. • Ikke la bålfatet stå ute i regnet • Tørk alltid av bålfatet etter bruk. En fuktig rengjøringsklut kan brukes til dette formålet • Påfør et tynt lag matolje på bålfatet for å danne et lag som beskytter overflaten mot rust. Oljen spres best ut og absorberes på en lett varm overflate. Pass imidlertid på at overflaten er tilstrekkelig avkjølt etter bruk for å unngå å brenne deg. • For langsiktig beskyttelse, påfør et lag olje regelmessig • Når du rengjør og oljer bålfatet, husk alle deler, inkludert bena MERK! Produktet kan endre farge ved oppvarming og etter en stunds bruk. Dette er normalt. Hvis det kommer rust på bålplassen, kan den skrubbes bort, f.eks. med en stålbørste. Husk å påføre et nytt lag med olje etter skrubbing.
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.