Magnor Rocks telykt/vase 12 cm amber
Magnor Rocks telykt/vase 12 cm amber

Magnor

Rocks telykt/vase 12 cm amber

  • Elegant og sofistikert telykt/vase
  • Inspirert av naturens egne former
  • Designet av Halvor Bakke

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

ROCKS AMBER er elegante og sofistikerte lykter i lekker gyllen farge. Serien Rocks kommer også i koksgrå, mosegrønn og frostet variant, og er formgitt av interiør- og møbeldesigner Halvor Bakke. Inspirasjonen har han hentet helt tilbake til istiden, fra sine mange turer til Mølen. Der har han ruslet rundt i fjæra og nytt synet av grove steiner i strandkanten og vakre steinformasjoner som er morener fra istiden. Han har sett formene og fargespillet i det ekte og ærlige landskapet, og tillatt seg å leke med naturens egne former. Slik skapte han serien Rocks. Naturens vakre, men ville og nakne former, har blitt til lekre lykter som også kan benyttes som vaser.

ROCKS AMBER består av to deler; telykt og stormlykt som begge er munnblåst og håndlaget av yrkesstolte glassblåsere. Hver og en er helt unik og ekte, perfekt for deg som liker det funksjonelle og estetisk vakre. Disse ravfargede lyktene er myke og luksuriøse, og gir et nydelig varmt lys.

Høyde: 12 cm

Håndvask anbefales
Produktdetaljer
EAN:
7026173107134
Artikkelnummer:
310713
Merke:
Magnor
Serie:
Rocks
Kategori:
Lyslykter og telysholdere

Design og materiale
Farge:
Oransje
Farge spesifikasjon:
Amber
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.