Hopp til hovedinnholdet
-30%
Hardanger bestikk Julie barnebestikk 4 deler
Hardanger bestikk Julie barnebestikk 4 deler
Hardanger bestikk Julie barnebestikk 4 deler
Nettsortiment

Hardanger bestikk

Julie barnebestikk 4 deler

  • Fra den elegante og natuinspirerte Julie-serien
  • Leveres i gaveeske
  • Laget av 18/10 stål

Førpris 599,-

419,-

Få på nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})

Klikk & Hent

Du får SMS når ordren er klar!


Kampanjeslutt: 28.07.2024

Beskrivelse

Barnebestikk fra den elegante og naturinspirerte Julie-serien fra Hardanger Bestikk. Barnebestikket er utformet likt som bestikksettet i bestikkserien, og barna føler derfor seg mer inkludert og likeverdige rundt matbordet. Bestikket har et behagelig grep og vil følge barnet frem til de er 8-10 år. Stålet som er av 18/10 rustfritt stål tåler oppvaskmaskin, og produktet har livstidsgaranti. Barnebestikket leveres i gaveeske og inneholder;

- En barnekniv L: 15 cm
- En barnegaffel L: 14,2 cm
- En barneskje L: 14 cm
- En lang barneskje L: 20 cm

Julie er en unik og elegant bestikkserie designet av Per Finne. Med sine lange, elegante former passer Julie fint inn i alle oppdekninger. Julie er et enestående bestikk som både føles godt å bruke og ser lekkert ut. Det er et eksempel på det aller beste innen norsk design – vakre former som tydelig springer ut av funksjonen. Det rette bestikket til den rette maten forbedrer ikke bare smaken, men gjør stas på hele selskapet. Hardanger Bestikk sine produkter har utvidede bestikkserier som er tilpasset ulike anledninger og ulike typer mat. Disse er perfekte å samle på litt etter litt, de er flotte gaver, og gjør at du kan dekke nydelige bord både til hverdags og til fest hele året.
Produktdetaljer
SKU:
137797
EAN:
7058673950750
Artikkelnummer:
395075
Merke:
Hardanger bestikk
Serie:
Julie
Kategori:
Barnebestikk

Spesifikasjoner
Høyde:
3,5 cm
Bredde:
13,2 cm
Lengde:
22,7 cm
Vekt:
300 g
Garanti:
Livstidsgaranti mot produksjon og materialfeil. Bestikket er laget med den beste kvaliteten og de beste verktøyene slik at du skal kunne gi bestikket videre i generasjoner. Samtidig er det viktig at en nytter bestikket på riktig måte og vedlikeholder det.  Garantien dekker ikke skader skjedd ved uhell, normal bruksslitasje, produkter som er modifiserte etter kjøp eller tap, tyveri, misbruk og kommersiell bruk. Garantien gjelder fra og med innkjøpstidspunktet og resten av levetiden til den opprinnelige eieren. For å registrere seg for livstidsgarantien bruk dette skjema så slipper du ta vare på kvittering; https://hardangerbestikk.no/registrering/
Design og materiale
Designer:
Per Finne
Farge:
Stål
Materiale:
Rustfritt stål
Material spesifikasjon:
Rustfritt Stål 18/43
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Håndvask anbefales:
Nei
Varmebestandig:
Nei
Vedlikehold:
Det anbefales å skylle bestikket godt før bestikket tas i oppvaskmaskin. Bestikket bør være helt tørt før det legges i bestikkskuff eller lignende for å unngå flekker på bestikket. For å bevare bestikket lengst mulig anbefales det å bruke Hardanger Bestikkpose for oppbevaring av bestikk. Vannkvalitet, vannhardhet og oppvaskmiddel kan ha ulik påvirkning på bestikket. Hardanger Bestikk anbefaler Sun og Zalo oppvasktabletter. Dersom det er antydninger til rustflekker på bestikket anbefales skånsom bruk av Jif skurekrem.

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.