Aida RAW bestikksett 16 deler matt rose
Aida RAW bestikksett 16 deler matt rose
Aida RAW bestikksett 16 deler matt rose
Kupong
Nettsortiment

Aida

RAW bestikksett 16 deler matt rose

  • Bestikk i 16 deler
  • Elegant utseende
  • Kan vaskes i oppvaskmaskin

899,-

På nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})

Klikk & Hent

Du får SMS når ordren er klar!


KLUBBTILBUD! Få 200,- i rabatt ved handel for 400,- eller mer. Gjelder ikke nedsatte varer, varer merket «bra deal» og enkelte unntak. Rabatten trekkes automatisk når du er innlogget. Tilbudet forutsetter medlemskap i Tilbords kundeklubb og gjelder t.o.m. 31. mai.

Beskrivelse

Aida RAW bestikksett i matt rose gir deg kombinasjonen av både stil og funksjonalitet. Det elegante settet består av 16 deler, og er laget av rustfritt stål. Den matte, rosegullfargede overflaten gir borddekkingen et elegant uttrykk.

Bestikksettet kommer i 16 deler, og inkluderer derfor alt du trenger til 4 personer. Når måltidet er ferdig, er det enkelt å rengjøre bestikket da det tåler oppvaskmaskin.

RAW-serien fra Aida er designet i samarbeid med den danske skuespilleren Christiane Schaumburg-Müller. Serien er skapt for å kunne passe både hverdagslige middager og festlige feiringer. Uansett om stilen din er klassisk eller moderne, vil dette bestikksettet være et elegant og tidløst innslag på spisebordet.
Produktdetaljer
EAN:
5709554155185
Artikkelnummer:
15518
Merke:
Aida
Serie:
RAW
Kategori:
Bestikksett
Opprinnelsesland:
Kina

Spesifikasjoner
Høyde:
5,7 cm
Bredde:
24,95 cm
Lengde:
6 cm
Vekt:
1,25 kg
Design og materiale
Designer:
Christiane Schaumburg-Müller
Farge:
Gull
Farge spesifikasjon:
Matt Rosegull
Materiale:
Stål
Material spesifikasjon:
Stål med PVD
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Kan fryses:
Ja
Temperaturområde:
Maks 50°C
Vedlikehold:
Rustfritt stål er et meget robust materiale, som er lett å ta vare på. Du bør imidlertid alltid følge pleieveiledningen fordi alt stål – også rustfritt stål – kan ruste hvis det ikke behandles riktig. Med riktig pleie kan bestikket vare i mange år og holde seg vakkert og rustfritt. Vask grundig for hånd for å fjerne potensielt støv fra produksjonen. Bestikk skal alltid skylles eller vaskes umiddelbart etter bruk, siden syre fra noen matvarer kan skade det – men ikke la det ligge i bløt. Sørg for å bruke oppvaskmiddel og skyllemiddel av samme merke og å doser det riktig – det må ikke inneholde klor. Plasser alltid knivene i en separat oppvaskmaskinskurv, siden bladene er laget av mindre rustbestandig stål enn resten av bestikket. Så snart vaskingen er ferdig bør du åpne oppvaskmaskindøren for å slippe ut fuktighet. Det anbefales at du tørker bestikket grundig med et kjøkkenhåndkle.

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.