Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Skaugum Fjord kakegaffel løs
Skaugum Fjord kakegaffel løs

Skaugum

Fjord kakegaffel løs

Naturen er alltid til stede i vårt design. Når Restaurant Under ba Skaugum om å lage deres bestikk b... les mer

289,-

Ikke på nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})

Beskrivelse

Naturen er alltid til stede i vårt design. Når Restaurant Under ba Skaugum om å lage deres bestikk ble Skaugum inspirert av overgangen mellom sjø og land. Drivveden som slipes til kunstverk av tidevann på et nakent svaberg. Resultatet ble FJORD. Norsk Eik, tromlet av naturen, kombinert med mørkt stål som speiler havets farge en høstdag. Vakrere blir det ikke. Settet blir levert i en pen gaveeske.

Skaugum Bestikks kronelogo er deres garanti for at du holder et håndlaget, norsk kvalitetsbestikk. Bordknivene er smidde, som gir en skarphet og kvalitet som ingen andre produksjonsmetoder klarer. I tillegg til kniv, skje og gaffel har vi et bredt utvalg av andre deler, som for eksempel kakespade, salatbestikk og ostehøvel.

Bestikket er produsert i rustfritt stål med 18/8-kvalitet. Skaugum Bestikk i Fjord må vaskes for hånd.

Lengde: 16cm
Produktdetaljer
EAN:
7090421036101
Artikkelnummer:
60200351-1
Merke:
Skaugum

Merkevaren

Skaugum Bestikk er håndlaget på Geilo med lidenskap for form og estetikk. Siden 1943 har de vært med til både hverdag og fest, og deres historie fortsetter med deg.

Se flere produkter fra Skaugum

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.