Aida RAW sauce/potetsett gull
Aida RAW sauce/potetsett gull
Nettsortiment

Aida

RAW sauce/potetsett gull

  • Sett i to deler
  • Kan vaskes i oppvaskmaskin
  • 18/10 rustfritt stål

199,-

På nettlager
Kan sendes til butikk
Ingen butikker har denne varen tilgjengelig for Klikk & Hent.

Beskrivelse

RAW sauce/potetsett i gull- Enkelt og stilrent sett fra Raw-serien!Her får du en salatskje og salatgaffel fremstilt i 18/10 rustfritt stål designet i samarbeid med Christiane Schaumburg-Müller.Rustfritt stål er et robust materiale som tåler oppvaskmaskin, men det er alltid viktig å skylles eller vaskes rett etter bruk da syre av maten kan skade dette.Bestikket må aldri legges i bløt!
Produktdetaljer
EAN:
5709554155130
Artikkelnummer:
15513
Merke:
Aida
Serie:
RAW
Kategori:
Salatbestikk

Spesifikasjoner
Høyde:
4,95 cm
Bredde:
16,2 cm
Lengde:
29 cm
Vekt:
317 g
Design og materiale
Designer:
Christiane Schaumburg-Müller
Farge:
Gull
Materiale:
Stål
Material spesifikasjon:
Stål med PVD
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Kan fryses:
Ja
Vedlikehold:
Rustfritt stål er et meget robust materiale, som er lett å ta vare på. Du bør imidlertid alltid følge pleieveiledningen fordi alt stål – også rustfritt stål – kan ruste hvis det ikke behandles riktig. Med riktig pleie kan bestikket vare i mange år og holde seg vakkert og rustfritt. Vask grundig for hånd for å fjerne potensielt støv fra produksjonen. Bestikk skal alltid skylles eller vaskes umiddelbart etter bruk, siden syre fra noen matvarer kan skade det – men ikke la det ligge i bløt. Sørg for å bruke oppvaskmiddel og skyllemiddel av samme merke og å doser det riktig – det må ikke inneholde klor. Plasser alltid knivene i en separat oppvaskmaskinskurv, siden bladene er laget av mindre rustbestandig stål enn resten av bestikket. Så snart vaskingen er ferdig bør du åpne oppvaskmaskindøren for å slippe ut fuktighet. Det anbefales at du tørker bestikket grundig med et kjøkkenhåndkle.

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.