Hardanger bestikk Carina serveringssett 5 deler
Nettsortiment

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Hardanger bestikk

Carina serveringssett 5 deler

  • Praktisk serveringssett i 5 deler
  • Et mykere design med runde former og dekorative kanter
  • Laget av 18/10 stål

900,-

Få på nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})

Klikk & Hent

Du får SMS når ordren er klar!

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Beskrivelse

Serveringssett 5 deler fra den myke og detaljrike Carina-serien fra Hardanger Bestikk. Bestikket er utført i børstet stål som gir en robust og glatt finish. Serveringsskjeene, serveringsgaffelen og salatgaffelen har gripevennlig håndtak og presise egenskaper. Sausøsen har liten størrelse og spiss helletut for å dandere presist. Stålet som er av 18/10 rustfritt stål tåler oppvaskmaskin, og produktet har livstidsgaranti. Serveringssettet 5 deler leveres i gaveeske og inneholder;

- To serveringsskjeer L: 21,5 cm
- En serveringsgaffel L: 21,5 cm
- En salatgaffel L: 21,4 cm
- En sausøse L: 18,2 cm

Carina bestikket ble designet av Odd Leikvoll i 1989. Med sine avrundede kanter fremstår designet både mykt og dekorativt, og er like aktuelt nå som da det først ble produsert. Det rette bestikket til den rette maten forbedrer ikke bare smaken, men gjør stas på hele selskapet. Hardanger Bestikk sine produkter har utvidede bestikkserier som er tilpasset ulike anledninger og ulike typer mat. Disse er perfekte å samle på litt etter litt, de er flotte gaver, og gjør at du kan dekke nydelige bord både til hverdags og til fest hele året.
Produktdetaljer
EAN:
7058674250460
Artikkelnummer:
425046
Merke:
Hardanger bestikk
Serie:
Carina
Kategori:
Serveringsbestikk

Spesifikasjoner
Høyde:
4,4 cm
Bredde:
23,6 cm
Lengde:
32,7 cm
Vekt:
660 g
Garanti:
Livstidsgaranti mot produksjon og materialfeil. Bestikket er laget med den beste kvaliteten og de beste verktøyene slik at du skal kunne gi bestikket videre i generasjoner. Samtidig er det viktig at en nytter bestikket på riktig måte og vedlikeholder det.  Garantien dekker ikke skader skjedd ved uhell, normal bruksslitasje, produkter som er modifiserte etter kjøp eller tap, tyveri, misbruk og kommersiell bruk. Garantien gjelder fra og med innkjøpstidspunktet og resten av levetiden til den opprinnelige eieren. For å registrere seg for livstidsgarantien bruk dette skjema så slipper du ta vare på kvittering; https://hardangerbestikk.no/registrering/
Design og materiale
Designer:
Odd Leikvoll
Farge:
Stål
Materiale:
Rustfritt stål
Material spesifikasjon:
Rustfritt stål 18/16
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Håndvask anbefales:
Nei
Varmebestandig:
Nei
Vedlikehold:
Det anbefales å skylle bestikket godt før bestikket tas i oppvaskmaskin. Bestikket bør være helt tørt før det legges i bestikkskuff eller lignende for å unngå flekker på bestikket. For å bevare bestikket lengst mulig anbefales det å bruke Hardanger Bestikkpose for oppbevaring av bestikk. Vannkvalitet, vannhardhet og oppvaskmiddel kan ha ulik påvirkning på bestikket. Hardanger Bestikk anbefaler Sun og Zalo oppvasktabletter. Dersom det er antydninger til rustflekker på bestikket anbefales skånsom bruk av Jif skurekrem.

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.