Hopp til hovedinnholdet
Hardanger bestikk Hardangerserien skalldyrsett 7 deler
Hardanger bestikk Hardangerserien skalldyrsett 7 deler
Kupong

Hardanger bestikk

Hardangerserien skalldyrsett 7 deler

  • Praktisk skalldyrssett
  • Perfekt bestikk å samle på, eller som en gave
  • Laget av 18/10 stål

799,-

På nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})

Klikk & Hent

Du får SMS når ordren er klar!


KLUBBUKE! Få 25% rabatt på en hel handel (gjelder ikke allerede nedsatte varer, "bra deal" og enkelte unntak). Rabatten forutsetter medlemskap i Tilbords kundeklubb og trekkes automatisk når du er innlogget. Tilbudet gjelder i appen, tilbords.no og i butikk t.o.m. 21. juli.

Beskrivelse

Skalldyrssettet fra Hardangerserien er et folkekjært produkt. Her får du et solid skalldyrssett som er enkelt å anvende til inntak av krabber, kreps og hummer. Knekkeren klemmer presist og skalldyrsgaflene gjør jobben enklere og gjør at du kommer til steder du ikke hadde med en vanlig spisegaffel. Med Hardanger Skalldyrsbestikk kan du trygt samle familie og venner til et feststemt sjømatslag. Som alle våre produkter skal også dette inspirere til å samles rundt gode matopplevelser, og designet er preget av den vakre naturen som omgir Hardanger. Skalldyrsgaflene som er av 18/10 rustfritt stål tåler oppvaskmaskin, men vi anbefaler håndvask til knekkeren. Produktet harlivstidsgaranti.

- Seks skalldyrsgafler L: 18,7 cm
- En knekker L: 20,3 cm

Det rette bestikket til den rette maten forbedrer ikke bare smaken, men gjør stas på hele selskapet. Hardanger Bestikk sine produkter har utvidede bestikkserier som er tilpasset ulike anledninger og ulike typer mat. Disse er perfekte å samle på litt etter litt, de er flotte gaver, og gjør at du kan dekke nydelige bord både til hverdags og til fest hele året.
Produktdetaljer
SKU:
36033
EAN:
7058677550581
Artikkelnummer:
755058
Merke:
Hardanger bestikk
Serie:
Hardanger serien
Kategori:
Skalldyrbestikk

Spesifikasjoner
Høyde:
3,5 cm
Bredde:
22 cm
Lengde:
25,8 cm
Vekt:
770 g
Garanti:
Livstidsgaranti mot produksjon og materialfeil. Bestikket er laget med den beste kvaliteten og de beste verktøyene slik at du skal kunne gi bestikket videre i generasjoner. Samtidig er det viktig at en nytter bestikket på riktig måte og vedlikeholder det.  Garantien dekker ikke skader skjedd ved uhell, normal bruksslitasje, produkter som er modifiserte etter kjøp eller tap, tyveri, misbruk og kommersiell bruk. Garantien gjelder fra og med innkjøpstidspunktet og resten av levetiden til den opprinnelige eieren. For å registrere seg for livstidsgarantien bruk dette skjema så slipper du ta vare på kvittering; https://hardangerbestikk.no/registrering/
Design og materiale
Designer:
Per Finne
Farge:
Stål
Materiale:
Rustfritt stål
Material spesifikasjon:
Bestikket består av 18 % krom og 10% nikkel, noe som utgjør 18/10- rustfritt stål. Nikkel har den egenskapen som gjør stålet mykere og mer formbart. Nikkelen styrker det rustfrie stålet i form av at stålet tåler syre, vann og rustangrep bedre.
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Håndvask anbefales:
Nei
Varmebestandig:
Nei
Vedlikehold:
Det anbefales å skylle bestikket godt før bestikket tas i oppvaskmaskin. Bestikket bør være helt tørt før det legges i bestikkskuff eller lignende for å unngå flekker på bestikket. For å bevare bestikket lengst mulig anbefales det å bruke Hardanger Bestikkpose for oppbevaring av bestikk. Vannkvalitet, vannhardhet og oppvaskmiddel kan ha ulik påvirkning på bestikket. Hardanger Bestikk anbefaler Sun og Zalo oppvasktabletter. Dersom det er antydninger til rustflekker på bestikket anbefales skånsom bruk av Jif skurekrem.

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.