Hopp til hovedinnholdet
Magnor Family vase 11x8,4 cm brun
Magnor Family vase 11x8,4 cm brun
Magnor Family vase 11x8,4 cm brun

Magnor

Family vase 11x8,4 cm brun

  • Munnblåst og håndlaget
  • Gjennomfarget glass i ny sjokoladebrun farge
  • Plass til mye vann som gjør at blomstene står lengre

799,-

På nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})

Klikk & Hent

Du får SMS når ordren er klar!


Beskrivelse

Family vase 11 x 8,4 cm brun fra Magnor. FAMILY er en sjarmerende og elegant vase med myke og moderne former. I tillegg til klar kommer den nå som nyhet i en varm sjokoladebrun farge i tre lekre størrelser, formgitt av blomsterdekoratøren og tv-profilen Finn Schjøll. Med inspirasjon hentet fra hans vidunderlige blomsterverden, har han skapt en stram og tiltalende vase som vil være et naturlig midtpunkt i hjemmet for hele familien.

Finn Schjøll kan blomster, og har gitt FAMILY de egenskaper en vase bør ha. Den stramme kanten holder godt på blomstene slik at de står vakkert. Den runde formen har plass til mye vann som gjør at blomstene lever lengre. Vasen krever bare noen få blomster, blader, strå eller grener, og kan benyttes alene eller flere i gruppe.

Inspirasjonene til vasene og de ulike størrelsene har designeren hentet både fra blomsterverden og fra mangfoldet i familier. Familier er ulike og har familiemedlemmer som er forelder, ungdom, barn, barnebarn, men også ektefelle, partner, søsken, søskenbarn og tante/onkel. Enten man er alene, eller har liten eller stor familie, vil vasene FAMILY skape glede og være et midtpunkt. FAMILY er moderne og instagram-vennlige vaser for deg som setter pris vakre blomster og ønsker å ha det hyggelig hjemme.

FAMILY er ekte håndverk, munnblåst og laget for hånd av yrkesstolte glassblåsere. Hver eneste vase er unik og kommer i fargene klar og brun samt i tre ulike høyder; liten 11 cm, medium 17 cm og stor 26 cm. Finn Schjølls kjente signatur er preget under hver vase for varig verdi. Magnor Glassverk ble grunnlagt allerede i 1896 i de dype grenseskogene på norsk side, Magnor, bare 3 km fra svenskegrensen (og 12 mil fra Oslo). De store skogene skulle gi brensel til de varmeslukende smelteovnene. Flere generasjoner dyktige designere og glassarbeidere har formet Magnor Glassverks historie. Mer enn 120 års tradisjon og erfaring innen håndlaget glass har kommet godt med og gitt verdifull kunnskap og erfaring. Utviklingen står ikke stille selv om årene går, men mye er fortsatt det samme når smeltet sand på magisk vis forvandles til funklende glass.

Vi er stolte av vår historie, men er også opptatt av å utvikle oss. Hvert år lanserer vi to nye kolleksjoner i samarbeid med noen av de beste designerne og kunstnerne i dag. Vi ønsker å lage produkter som skal skape lykke og begeistring, og være til glede i generasjoner. Alle våre glass og krystallprodukter er laget for hånd, med stor omsorg og kjærlighet av dyktige håndverkere.
Produktdetaljer
SKU:
165334
EAN:
7070549186988
Artikkelnummer:
209011
Merke:
Magnor
Serie:
Family
Kategori:
Vaser
Opprinnelsesland:
Polen

Spesifikasjoner
Høyde:
11 cm
Bredde:
8,4 cm
Lengde:
8,4 cm
Vekt:
232 g
Design og materiale
Designer:
Finn Schjøll
Farge:
Brun
Materiale:
Glass
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei
Håndvask anbefales:
Ja
Vedlikehold:
Kan vaskes i oppvaskmaskin, men vi anbefaler håndvask.

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.