Bodum Travel termokopp 35 cl kobber
Kupong
Nettsortiment

Bodum

Travel termokopp 35 cl kobber

  • Perfekt til deg som er på farten
  • Praktisk og stilig design
  • Koppen er designet for å være med hvor hen du går

499,-

På nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})

Klikk & Hent

Du får SMS når ordren er klar!


KLUBBTILBUD! Få 200,- i rabatt ved handel for 400,- eller mer. Gjelder ikke nedsatte varer, varer merket «bra deal» og enkelte unntak. Rabatten trekkes automatisk når du er innlogget. Tilbudet forutsetter medlemskap i Tilbords kundeklubb og gjelder t.o.m. 31. mai.

Beskrivelse

Bodum Reisekopp er ideell til dagpendling, ferier, treningssenteret eller til en tur med hunden. Koppen er designet for å være med hvor hen du går, og sikrer at din kaffe, te eller annen favorittdrikk alltid er innen rekkevidde, selv når du er langt hjemmefra. Sentralt i Reisekoppens stilfulle, strømlinjeformede design står vårt innovative, isolerende dobbeltveggsystem. Den holder varm og kald drikke på sitt beste i timevis, slik at du kan nyte hver eneste lille slurk.

Denne reisekoppen i rustfritt stål er holdbar, robust og omgitt av et sklisikkert silikonomslag for å kunne bæres komfortabelt, og har et trygt lokk med en åpning til å drikke fra. Kombinasjonen av stil, enkelhet og at den er bærbar gjør denne til en av de beste reisekaffekoppene til enhver reise. Dessuten kan du nyte hver drikk enda mer når du vet at du har byttet ut engangskopper med et mer miljøvennlig alternativ med lang levetid. Reisekoppen er tilgjengelig i en rekke farger, og har like stort særpreg som deg. Advarsel: Pass på at Bodum Reisekoppen står oppreist når den er full. Av sikkerhetsmessige årsaker er koppen ikke lekkasjesikker grunnet risiko for overtrykk.

Må håndvaskes.
Produktdetaljer
EAN:
699965377182
Artikkelnummer:
1310025
Merke:
Bodum
Serie:
Travel mug
Kategori:
Termokopper
Opprinnelsesland:
Kina

Spesifikasjoner
Høyde:
18,5 cm
Design og materiale
Farge:
Kobber
Materiale:
Rustfritt stål
Material spesifikasjon:
Rustfritt stål, plast, silikon- eller korkgrep
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei
Håndvask anbefales:
Ja

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.