Hopp til hovedinnholdet
Lykketegning Hjertets vei termokopp 47 cl rosa
Lykketegning Hjertets vei termokopp 47 cl rosa
Lykketegning Hjertets vei termokopp 47 cl rosa
Kupong
Nettsortiment

Lykketegning

Hjertets vei termokopp 47 cl rosa

  • Holder drikken din varm lenger
  • Holder drikken din kald lenger
  • Lekker termokopp med flott motiv

299,-

Ikke på nettlager

Ingen butikker har denne varen tilgjengelig for Klikk & Hent.

Varsle meg når varen er tilbake på nettlager.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles personvernregler og brukervilkår gjelder.

KLUBBUKE! Få 25% rabatt på en hel handel (gjelder ikke allerede nedsatte varer, "bra deal" og enkelte unntak). Rabatten forutsetter medlemskap i Tilbords kundeklubb og trekkes automatisk når du er innlogget. Tilbudet gjelder i appen, tilbords.no og i butikk t.o.m. 21. juli.

Beskrivelse

Hjertets vei termokopp 47 cl i fargen rosa. Termokopp fra lykketegning med koselig motiv. Termokoppen holder varme drikker varme i 9 timer og kald i 3 timer. "Jeg hadde kanskje drømt i det store at jeg skulle fotografere en gang, en enda villere fantasi var å skrive bok. Men at jeg skulle sitte å tegne, det har aldri slått meg!

Ingebjørg Rangøy Sjålands tegnekarriere startet da hun tegnet en krusedull av familien sin på et seminar. Kollegaen hennes ble så begeistret over tegningen at hun ba henne dele den. Sjåland publiserte tegningen på Instagram, hvor hun fikk 10 likes, tre kommentarer og en bestilling. Det var nok til å få fart på tegnegnisten.– Mer skulle ikke til, ler Sjåland.
– Jeg visste ikke om mine Facebook-venner var interessert i tegningene mine, og derfor lagde jeg heller en side som jeg kalte «Lykketegning.» Det viste seg at dette skapte engasjement, for jeg fikk bare flere og flere følgere, og flere og flere bestillinger.

Nå har Lykketegning 50 000 følgere på Facebook og Instagram. Hun har følgere fra minst 28 land, og får bestillinger fra store deler av verden.
– Jeg har flest bestillinger fra folk som vil ha tegnet familien, som gave til blant annet dåp, konfirmasjon, bryllup og bursdager. Av og til også familiemedlemmer som ikke er lenger, men som jeg kan tegne inn.
Tegningene er enkle, med store smil og mange hjerter. Men ingen av tegningene hennes er like, og når hun først har begynt å tegne, endrer hun sjeldent på de.

– Det første jeg tegner er det som blir, det er sjeldent at jeg pusser ut eller gjør om.
Det er ikke perfekte tegninger i det hele tatt, men jeg tenker at det er litt av sjarmen. Livet er ikke perfekt og det er ikke de heller, og det er kanskje det som treffer folk litt." NRK Østfold
Produktdetaljer
SKU:
606280
EAN:
7070549191661
Artikkelnummer:
46207917
Merke:
Lykketegning
Kategori:
Termokopper
Opprinnelsesland:
Kina

Spesifikasjoner
Høyde:
18,5 cm
Bredde:
9 cm
Lengde:
9 cm
Vekt:
458 g
Kapasitet volum:
47 cl
Design og materiale
Farge:
Rosa
Materiale:
Rustfritt stål
Material spesifikasjon:
Rustfritt stål/pp/silikon
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei
Håndvask anbefales:
Ja
Varmebestandig:
Nei

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.