Hopp til hovedinnholdet
Magnor Alba ølglass 60 cl fine line

Magnor

Alba ølglass 60 cl fine line

  • Munnblåst og håndlaget
  • Skarpe, stramme og moderne striper
  • Som vist på TV

Etter kampanje 799,-

479,-

På nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})

Klikk & Hent

Du får SMS når ordren er klar!


Kampanjeslutt: 03.08.2024

Beskrivelse

Ølglass fine line 60 cl i Alba serien til Magnor. Alba-familien har fått et nytt medlem, og ølglasset har vært etterspurt! Endelig kan man nyte godt øl i disse vakre glassene. Glasset er designet for øl, helt perfekt i størrelse og form, men kan også benyttes til mineralvann, drinker og vann. Glassene er til for de store feiringer og hverdagens gyllne øyeblikk.

Glass-serien ALBA, formgitt av produktdesigner Teresa Bergerud, ble første gang lansert i 2012. De har siden da vært en av Magnors mest populære serier. Felles for alle glassene i Alba serien er de myke kurvene og gode størrelsene, samtidig som de er robuste og oppfordrer til bruk. Champagneskålene er designet med de samme myke kurvene og slipes med det klassiske Antique-mønster eller de moderne Fine line- stripene. Alba er munnblåst og håndslipt, og finnes i flere ulike varianter.

Magnor Glassverk ble grunnlagt allerede i 1896 i de dype grenseskogene på norsk side, Magnor, bare 3 km fra svenskegrensen (og 12 mil fra Oslo). De store skogene skulle gi brensel til de varmeslukende smelteovnene. Flere generasjoner dyktige designere og glassarbeidere har formet Magnor Glassverks historie. Mer enn 120 års tradisjon og erfaring innen håndlaget glass har kommet godt med og gitt verdifull kunnskap og erfaring. Utviklingen står ikke stille selv om årene går, men mye er fortsatt det samme når smeltet sand på magisk vis forvandles til funklende glass.
Produktdetaljer
SKU:
606207
EAN:
7070549216920
Artikkelnummer:
323440
Merke:
Magnor
Serie:
Alba
Kategori:
Ølglass
Opprinnelsesland:
Slovakia

Spesifikasjoner
Kapasitet volum:
60 cl
Design og materiale
Designer:
Teresa Bergerud
Farge:
Klar
Farge spesifikasjon:
Fine Line
Materiale:
Glass
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Håndvask anbefales:
Ja
Varmebestandig:
Nei

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.