Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Stiernholm Portvinglass 19 cl

Stiernholm

Portvinglass 19 cl

  • Klassisk form
  • Fremhever aromaene og smakene i din favorittportvin

219,-

På nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})

Klikk & Hent

Du får SMS når ordren er klar!

Beskrivelse

Nyt en utsøkt portvin i dette elegante portvinglasset på 19 cl. Glasset har en klassisk form som fremhever aromaene og smakene i din favorittportvin. Med sin perfekte størrelse, er det ideelt for å servere en perfekt porsjon, og gir deg en eksklusiv opplevelse hver gang du drikker portvin. Glasset er produsert av høy kvalitet og er holdbart, samtidig som det er enkle å rengjøre og vedlikeholde.
Produktdetaljer
EAN:
4003322233473
Artikkelnummer:
5058032
Merke:
Stiernholm
Serie:
N/A
Kategori:
Vinglass

Design og materiale
Farge:
Klar

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Merkevaren

Grunntanken bak Stiernholm er sammensmeltingen av det klassiske og elegante med det rene og moderne. Designerne har latt seg inspirere av klassisk håndverkstradisjon og moderne skandinavisk livsstil. Resultatet er servise, bestikk, interiør og glass med et lett og naturlig elegant utseende.

Se flere produkter fra Stiernholm

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.