Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Stiernholm Vino Classico snifterglass 28 cl
Kupong

Stiernholm

Vino Classico snifterglass 28 cl

  • Klassisk form
  • Fremhever aromaen
  • Ideelt for å servere vin i moderate mengder

245,-

På nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})


Butikker i nærheten

Klikk & Hent

Du får SMS når ordren er klar!


Klubbtilbud! t.o.m 3. desember får alle klubbmedlemmer 400,- i rabatt ved handel for 1000,- eller mer. Gjelder på en hel handel, også på allerede nedsatte varer! Rabatten trekkes fra automatisk når du er innlogget. Ved Klikk & Hent trekkes rabatten ved henting og betaling i butikk. Gjelder ikke varer merket «bra deal», enkelte unntak, gavekort og kundebestillinger

Beskrivelse

Opplev den ultimate vinsmakingen med Vino Classico snifterglass på 28 cl. Dette klassiske glasset er perfekt for å fremheve aromaene og smakene i din favorittvin. Glasset har en elegant og sofistikert design som passer for alle anledninger. Med en kapasitet på 28 cl, er det ideelt for å servere vin i moderate mengder og gir deg muligheten til å nyte den optimale smaksopplevelsen. Glasset er produsert av høy kvalitet og er holdbart, samtidig som det er enkelt å rengjøre og vedlikeholde.
Produktdetaljer
EAN:
4003322233534
Artikkelnummer:
5058036
Merke:
Stiernholm
Serie:
Vino Classico
Kategori:
Vinglass

Design og materiale
Farge:
Klar

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Merkevaren

Grunntanken bak Stiernholm er sammensmeltingen av det klassiske og elegante med det rene og moderne. Designerne har latt seg inspirere av klassisk håndverkstradisjon og moderne skandinavisk livsstil. Resultatet er servise, bestikk, interiør og glass med et lett og naturlig elegant utseende.

Se flere produkter fra Stiernholm

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.