Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Wik & Walsøe Alv hvitvinsglass 38 cl
Wik & Walsøe Alv hvitvinsglass 38 cl
Wik & Walsøe Alv hvitvinsglass 38 cl
Wik & Walsøe Alv hvitvinsglass 38 cl

Wik & Walsøe

Alv hvitvinsglass 38 cl

  • Med vakker alvedekor
  • Elegant krystallglass
  • Pakket i eksklusiv eske og egner seg godt som gave

339,-

Få på nettlager
Kan sendes til butikk
Ingen butikker har denne varen tilgjengelig for Klikk & Hent.

Beskrivelse

Alveserviset fra Wik & Walsøe symboliserer drømmer, håp og troen på å gjøre det umulige mulig. Alven er glad, nobel og mestrer avansert håndverk. De er naturens engler, smarte og sterke hjelpere for menneskeheten og jorden.

Krystallglassene i Alv-serien er blyfrie og består av rødvins-, hvitvins, musserende-, øl- og vannglass. Hvert glass er pakket i eksklusiv eske og egner seg godt som gave. Glassene kan vaskes i oppvaskmaskin. Volume: 38 cl
Produktdetaljer
EAN:
7071402001639
Artikkelnummer:
WW11001
Merke:
Wik & Walsøe
Serie:
Alv
Kategori:
Vinglass

Design og materiale
Farge:
Klar

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Merkevaren

Wik & Walsøes debutkolleksjon ble lansert i 2007, og på kort tid etablerte designstudioet seg som en sterk, tydelig og kvalitetsbevisst stemme innen nordisk design. Designstudioet har som mål å utvikle og produsere unike produkter av høy kvalitet som skal skape nye minner og ha varig verdi.

Se flere produkter fra Wik & Walsøe

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.