Hopp til hovedinnholdet
-30%
Zwiesel Vervino chardonnay hvitvinsglass 48 cl 2 stk
Zwiesel Vervino chardonnay hvitvinsglass 48 cl 2 stk
Zwiesel Vervino chardonnay hvitvinsglass 48 cl 2 stk
Zwiesel Vervino chardonnay hvitvinsglass 48 cl 2 stk

Zwiesel

Vervino chardonnay hvitvinsglass 48 cl 2 stk

  • En favoritt blant vinkjennere!
  • For fyldigere hvitviner som Chardonnay, er et glass med bred klokke og smal topp et riktig valg
  • Passer også for Pinot Blanc, Pinot Gris og Silvaner

Førpris 599,-

419,-

På nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})

Klikk & Hent

Du får SMS når ordren er klar!


Kampanjeslutt: 03.08.2024

Beskrivelse

En favoritt blandt vinkjennere! Med deres tynne klokke og raffinerte stett, er glassene i Vervino serien fra Zwiesel den perfekte passform for de spesielle anledninger. Serien er utviklet sammen med erfarne sommelierer og har blitt tildelt både RED DOT AWARD og IF DESIGN AWARD i 2020.

Produsert i solid Tritan Krystall som sikrer pene glass med lang holdbarhet. Kan rengjøres i oppvaskmaskin.

Et allround glass er et glass som kan benyttes til både røde og hvite viner. Glasset er av middels størrelse og høyde som gjør at du her med fordel kan servere kraftige hvitviner i, gjerne eikefatslagrede Chardonnay eller Champagner som trenger litt ekstra rom til å få luft. Om du bare skal gå for et type glass, anbefaler vi et allround glass.

Zwiesel er en tysk kvalitetsprodusent av glass. Med stolte tradisjoner siden 1872 er Zwiesel ikke først og fremt en industribedrift. men snarere som et håndverk fra den eksklusive glasskulturen. Bedriften har erfaringer som strekker seg på tvers av generasjonerHistorien til Zwiesel strekker seg tilbake til 1872 da Anton Muller startet et lite glassverk som nå har utviklet seg til å bli en av de internasjonalt ledende produsentene av glass. Med fokus på kvalitet i hvert produkt er ikke Zwiesel først og fremst en industribedrift. men et ekte håndverk som blir overlevert fra generasjon til generasjon. Tradisjon og innovasjon smeltes sammen til glasskunst i hvert eneste glass. Glassene er ment for å skape glede og fellesskap. og når en skåler med et Zwiesel-glass høres den umiskjennelige lyden av ekte gjestfrihet.

Alle Zwiesel-glass tåler oppvaskmaskin. og bør kjøres på et glassprogram på maks 55 °C. Sett glassene stødig slik de ikke faller. og unngå at glassene kommer i kontakt med hverandre eller andre gjenstander i maskinen. Vaser og karafler bør vaskes for hånd. Bruk vaskemiddel som er anbefalt for glass.
Produktdetaljer
SKU:
138423
EAN:
4001836091459
Artikkelnummer:
46208330
Merke:
Zwiesel
Serie:
Vervino
Kategori:
Vinglass

Spesifikasjoner
Høyde:
23,8 cm
Design og materiale
Farge:
Klar
Materiale:
Glass
Material spesifikasjon:
Tritan® krystallglass
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.