Hopp til hovedinnholdet
Magnor Florytale kopp 30 cl nightingale
Magnor Florytale kopp 30 cl nightingale
Magnor Florytale kopp 30 cl nightingale
Lagertømming

Magnor

Florytale kopp 30 cl nightingale

  • Vakkert, eventyrlig, og lekent kunstservise
  • Designet av Anna Handell Finn Schjøll
  • Inspirasjon hentet fra naturen

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

La fantasi og magi få fritt spillerom med en Florytale nightingale kopp fra Magnor. Koppen rommer 30 cl og er utmerket til kaffe eller te. Koppen kan med fordel kombineres med flere deler fra Florytale serviset for en eventyrlig borddekning.

FLORYTALE er et kunstservise - vakkert, eventyrlig, og lekent, designet i samarbeid med den svenske formgiveren/illustratøren Anna Handell og blomsterdekoratøren/tv-personligheten Finn Schjøll. Inspirasjonen er hentet fra naturens spennende og sammensatte verden som handler om farger, former og frodig sameksistens med ulike livsformer som alle har sin egen unike strategi for å overleve. Med fargeprakt, dufter og deilige former, symmetri og mønster er naturen den selvfølgelige livskraften i Florytale-fortellingen.
Anna Handell og Finn Schjøll kan dette med blomster, dekorer og interiør, og de har latt fantasien løpe fritt. Resultatet er vakkert og fargerikt, og gjør FLORYTALE til noe helt eget med naturens mystikk som tema. Dekoren innbyr til fantasifulle samtaler ved bordet og til å lage sin egen fortsettelse av eventyret.

FLORYTALE kommer i flere deler, og serviset passer til både frokost, lunsj og middag. Serviset består av de delene du bruker hver dag året igjennom. Porselenet er laget i beste ultrabone-kvalitet med slitesterk glasur, naturlig hvithetsgrad og høy styrke. FLORYTALE innbyr til eventyrlige borddekkinger, festlige anledninger selv på hverdager, og vil garantert gjøre suksess rundt bordet. Med Florytale spiser man like mye med øynene som med ganen.
Produktdetaljer
SKU:
139580
EAN:
7026171010221
Artikkelnummer:
101022
Merke:
Magnor
Serie:
Florytale
Kategori:
Kopper
Opprinnelsesland:
Bangladesh

Spesifikasjoner
Høyde:
12 cm
Bredde:
9 cm
Lengde:
8 cm
Vekt:
333 g
Kapasitet volum:
30
Design og materiale
Designer:
Anna Handell & Finn Schjøll
Farge:
Multi
Materiale:
Porselen
Material spesifikasjon:
Porselen i ultrabone kvalitet
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.