Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

-30%
Modern House Vintri brødkurv svart/lys kobber
Modern House Vintri brødkurv svart/lys kobber
Lagertømming

Modern House

Vintri brødkurv svart/lys kobber

  • Server gjærbakst i en stilig brødkurv
  • Tekstilposen er avtagbar og kan vaskes

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Kampanjeslutt: Så lenge lageret rekker.

Beskrivelse

Server nystekte rundtykker eller annen gjærbakst i disse stilige brødkurvene. Tekstilposen er avtagbar og produsert av 100% bomull. Stålkurv belagt med en matt, kobberfarget overflate. Tekstilposen kan rengjøres i vaskemaskin på 30C skånsomt program. Vaskes sammen med mørke tekstiler. Skal ikke tørketromles. Stålkurven kan rengjøres med en fuktig klut.
Produktdetaljer
EAN:
7020629244220
Artikkelnummer:
46190086
Merke:
Modern House
Serie:
Vintri
Kategori:
Kurver

Spesifikasjoner
Høyde:
8.5 cm
Bredde:
18.5 cm
Lengde:
25.5 cm
Vekt:
0.8625 g
Design og materiale
Farge:
Kobber
Farge spesifikasjon:
Svart/kobber
Merkevaren

Måltidet er en sanseopplevelse, men det er også tilberedningen. Modern House er et etablert merkenavn og totalleverandør med alt du trenger til ditt funksjonelle kjøkken. Modern House legger stor vekt på moderne design og utsøkt finish i alle produktgrupper.

Se flere produkter fra Modern House

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.