-59%
Magnor Jungel Lunch servietter 33x33 cm 20 stk rød
Klubbpris

Magnor

Jungel Lunch servietter 33x33 cm 20 stk rød

  • Laget i beste trelags papirkvalitet
  • Jungeldekoren har et balansert mønster
  • 20 stk servietter pr pakke

Ikke medlem 59,-

24,-

På nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})

Klikk & Hent

Du får SMS når ordren er klar!

Kampanjeslutt: 04.05.2024

Beskrivelse

JUNGEL SERVIETTER er designet i nært samarbeide mellom illustratøren og kunstneren Anna Handell og den kjente og populære blomsterdekoratøren Finn Schjøll for Magnor. Designerduoen har hatt stor suksess med kunstserviset FLORYTALE og er nå aktuelle med nye eventyrlige servietter med eksotisk jungelmotiv.

Inspirasjonen er hentet fra fantasiens jungel med elementer som fugler, blomster og trær. Anna og Finn er begge personer som alltid bobler over av ideer. Det er som å åpne et skattkammer fullt av elementer og dekorer. Dekoren JUNGEL har de laget som et frodig og spennende mønster av urørt jungel som vokser på høyder av apifytter, lianer, store alocasier omgitt av eksotiske fugler og kattedyr. Jungeldekoren har et balansert mønster og er egentlig en mønsterrapport. Våre servietter er et utsnitt av dette mønsteret for å passe perfekt som servietter til det dekkede bord. JUNGEL serviettenes farger er nøye tilpasset dagens trender og interiør i det nordiske markedet, og matcher selvfølgelig også Magnors lyskolleksjon.

Serviettene kommer i praktisk lunsjstørrelse 33 x 33 cm i fire forskjellige bunnfarger; sort, hvit, grønn og rød. De er laget i beste trelags papirkvalitet, og det er 20 stk servietter pr pakke. Designerduoens signatur «Anna & Finn» er innpreget i dekoren. JUNGEL servietter har vakker og frodig kustdekor som gir en følelse av fest og hygge uansett om det er hverdag eller høytid.
Produktdetaljer
EAN:
7070549168953
Artikkelnummer:
81004
Merke:
Magnor
Serie:
Jungel
Kategori:
Servietter
Opprinnelsesland:
Polen

Spesifikasjoner
Mål brettet:
16,5x16,5 cm
Mål utbrettet:
33x33 cm
Antall i pakke:
20
Design og materiale
Designer:
Anna Handell & Finn Schjøll
Farge:
Rød
Materiale:
Papir
Vedlikehold og bruk
Vedlikehold:
Mørke farger på serviettene vil kunne avgi noe farge ved bruk

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.