-30%
Knabstrup Keramik Deigfat 0,1L 3 stk
Knabstrup Keramik Deigfat 0,1L 3 stk
Lagertømming

Knabstrup Keramik

Deigfat 0,1L 3 stk

  • Tre skåler med tilhørende trebrett
  • Tåler temperatur opp til 220 grader
  • Praktisk til servering, oppbevaring og baking

Førpris 399,-

279,-

På nettlager
Kan sendes til butikk

Dette produktet takker for seg og går ut fra vårt sortiment. Grip sjansen nå til å gjøre et godt kjøp.
Kampanjeslutt: Så lenge lageret rekker.

Beskrivelse

Deigfatene er en av klassikerne fra Knabstrup. De glaserte fatene er produsert helt siden fabrikken startet med keramikk i 1907. Dette settet består av tre lekre deigskåler i delikate farger, som kommer på ett trebrett. I tillegg til bakst egner fatene seg ypperlig til snacks, salater, pastaretter og frukt. Deigfatene tåler å vaskes i maskin, men bruk mildt oppvaskmiddel og sett alltid fatene forsiktig inn i oppvaskmaskinen med god plass til annen oppvask, slik den ikke får riper eller skår. Vær oppmerksom på at bruk av oppvaskmaskin kan forkorte produktets levetid. Dersom du vil være helt sikker på å ha deigfatet i flere år, anbefaler vi at du vasker dem for hånd. Vær oppmerksom på at det aldri skal brukes stålull til rengjøringen. Deigfatene må de tørkes med bunnen opp, for å unngå å avgi fukt på grunn av vannabsorbering. Deigfatet tåler mikrobølgeovn på lav effekt. De tåler temperaturer opp til 220 grader, men unngå å utsette deigfatet for raske temperaturendringer, da dette kan føre til sprekker i glasuren.

Vær oppmerksom på at keramikk er et levende og hardt materiale, så vær forsiktig når du setter keramikken på diverse overflater. Dersom du eksempelvis trekker keramikken over andre overflater kan det føre til riper i eksempelvis bordplater eller vinduskarmer. Skal man for eksempel elte en deig, kan man med fordel legge et kjøkkenhåndkle under deigfatet dersom man arbeider på et mykt eller sårbart underlag.

Kapasitet: 1 dl
Produktdetaljer
SKU:
608541
EAN:
5713959011496
Artikkelnummer:
1300080
Merke:
Knabstrup Keramik
Kategori:
Serveringsfat
Opprinnelsesland:
Sverige

Spesifikasjoner
Høyde:
5,5 cm
Bredde:
12 cm
Lengde:
33 cm
Vekt:
850 g
Kapasitet volum:
3 x 100 ml
Garanti:
2 år
Design og materiale
Farge:
Multi
Material spesifikasjon:
Terrakotta / tre
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei
Håndvask anbefales:
Ja
Tåler microovn:
Nei
Varmebestandig:
Nei

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.