Hopp til hovedinnholdet
Magnor Rocks bolle rosa sløyfe
Lagertømming

Magnor

Rocks bolle rosa sløyfe

  • Kr. 120,- går til Rosa sløyfe aksjonen
  • Design Halvor Bakke
  • Rosa sløyfe logo og Halvor Bakkes signatur

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Rocks bolle rosa sløyfe 6 x 13 cm. ROCKS Add-On er lekre og funksjonelle boller og minivaser, designet av interiørdesigneren Halvor Bakke.

Produktene er laget etter etterspørsel fra forbrukere som ønsker seg flere Rocks-produkter, og er en videreføring av de populære lyktene og lampene. ROCKS ADD ON kommer i de to mest populære fargene; topaz og koks. Bollene leveres i tre anvendelige størrelser, og minivasen passer også perfekt som liten telykt.

Inspirasjonen til formgivningen har Halvor Bakke hentet helt tilbake til istiden, fra sine mange turer til Mølen. Der har han ruslet i fjæra og nytt synet av grove steiner i strandkanten og vakre steinformasjoner som er morener fra istiden. Han har sett formene og fargespillet i det ekte og ærlige landskapet, og tillatt seg å leke med naturens egne former. Slik skapte Halvor Bakke serien ROCKS. Naturens vakre, men ville og nakne former og farger, har nå blitt til tre lekre boller og en minivase.

Bestselgeren Rocks kommer også som lykter/vaser i fargene koks, grønn, blå, klar og topaz, som lamper i koks, topaz og klar og som JUBILEE lykter/vaser som er en Special Edition.

Magnor Glassverk ble grunnlagt allerede i 1896 i de dype grenseskogene på norsk side, Magnor, bare 3 km fra svenskegrensen (og 12 mil fra Oslo). De store skogene skulle gi brensel til de varmeslukende smelteovnene. Flere generasjoner dyktige designere og glassarbeidere har formet Magnor Glassverks historie. Mer enn 120 års tradisjon og erfaring innen håndlaget glass har kommet godt med og gitt verdifull kunnskap og erfaring. Utviklingen står ikke stille selv om årene går, men mye er fortsatt det samme når smeltet sand på magisk vis forvandles til funklende glass.

Vi er stolte av vår historie, men er også opptatt av å utvikle oss. Hvert år lanserer vi to nye kolleksjoner i samarbeid med noen av de beste designerne og kunstnerne i dag. Vi ønsker å lage produkter som skal skape lykke og begeistring, og være til glede i generasjoner. Alle våre glass og krystallprodukter er laget for hånd, med stor omsorg og kjærlighet av dyktige håndverkere.
Produktdetaljer
EAN:
7070549205214
Artikkelnummer:
310307
Merke:
Magnor
Serie:
Rocks
Kategori:
Skåler og boller
Opprinnelsesland:
Polen

Spesifikasjoner
Høyde:
6 cm
Bredde:
13 cm
Lengde:
13 cm
Vekt:
525 g
Design og materiale
Designer:
Halvor Bakke
Farge:
Rosa
Materiale:
Glass
Vedlikehold og bruk
Håndvask anbefales:
Ja
Tåler microovn:
Ja
Kan fryses:
Nei
Varmebestandig:
Nei
Vedlikehold:
Tåler maskinvask, men håndvask anbefales.
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.