Stiernholm Lotus skål 16 cm vit
Kupong

Stiernholm

Lotus skål 16 cm vit

  • Den flotte Lotus serien er laget av steintøy
  • Formen til en lotusblomst går igjen og finnes i alle produktene
  • Bruk serviset både til hverdag og fest

169,-

På nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})

Klikk & Hent

Du får SMS når ordren er klar!


KLUBBTILBUD! Få 200,- i rabatt ved handel for 400,- eller mer. Gjelder ikke nedsatte varer, varer merket «bra deal» og enkelte unntak. Rabatten trekkes automatisk når du er innlogget. Tilbudet forutsetter medlemskap i Tilbords kundeklubb og gjelder t.o.m. 31. mai.

Beskrivelse

Lotus Skål 16 cm Vit fra Stiernholm er en del av den vakre Lotus-serien. Denne skålen er laget av holdbart steintøy og har en unik lotusblomstform. Designet gjenspeiles i alle produktene i serien, som inkluderer tallerkener, asjetter, skåler og pastatallerkener. Med Lotus Skål kan du glede deg over en vakker og stilfull borddekking både til hverdag og festlige anledninger.

Skålen har en praktisk størrelse på 16 cm i diameter og en høyde på 5,5 cm. Den har også et volum på 28 cl, perfekt for servering av supper, salater eller småretter. Den kremfargede overflaten gir en behagelig og tidløs estetikk som passer inn i enhver stil.

Den flotte Lotus-serien er ikke bare vakker å se på, den er også praktisk i bruk. Skålen tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og kan til og med brukes i stekeovnen opp til 180°C. Dette gjør det enkelt å rengjøre og varme opp maten din, uten å bekymre deg for produktets holdbarhet.

Stiernholm er kjent for å forene det klassiske og elegante med det rene og moderne. Med Lotus Skål får du et produkt av høy kvalitet som vil vare lenge og gi deg glede i mange år. Oppdag Stiernholm-verdenen av interiør, glass og annet borddekking med et elegant og tidløst uttrykk.
Produktdetaljer
EAN:
7070549210522
Artikkelnummer:
46209572
Merke:
Stiernholm
Serie:
Lotus
Kategori:
Skåler og boller
Opprinnelsesland:
Portugal

Spesifikasjoner
Høyde:
5,5 cm
Bredde:
16 cm
Design og materiale
Farge:
Hvit
Materiale:
Steingods
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Tåler microovn:
Ja
Varmebestandig:
Ja

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.