Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

-30%
Modern House Sontell barsett 3 deler
Modern House Sontell barsett 3 deler
Lagertømming

Modern House

Sontell barsett 3 deler

  • Lag de lekreste cocktails og longdrinker med sontell barsett
  • Laget i blankpolert 18/8 stål
  • Tåler oppvaskmaskin

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Kampanjeslutt: Så lenge lageret rekker.

Beskrivelse

Settet inneholder shaker, målebeger og cocktailsil. Målebeger: Mål opp riktige blandeforhold ved hjelp av målebegeret og hell i shakeren. Shaker: Tilfør isbiter, fruktbiter eller urter av eget ønske i shakeren og rist godt til alt er blandet. Cocktailsil: Etter å ha shaket drinken, setter du på cocktailsilen og heller drikken i serveringsglass uten å få med isbiter, fruktkjøtt eller urter. Produsert i 18/8 stål med blankpolert overflate.
Produktdetaljer
EAN:
7020628907683
Artikkelnummer:
203947
Merke:
Modern House
Serie:
Sontell
Kategori:
Barsett

Spesifikasjoner
Høyde:
4.5 cm
Bredde:
9 cm
Lengde:
22 cm
Mål spesifikasjon:
Shaker D:9 cm H:22 cm 600 ml. Barsil L:20 cm. Målebeger D:4,5 cm H:8 cm.
Design og materiale
Farge:
Stål
Materiale:
Rustfritt stål
Material spesifikasjon:
Stål 18/8
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Håndvask anbefales:
Ja
Vedlikehold:
Kan rengjøres i oppvaskmaskin. Husk at all rustfritt stål også kan ruste om det utsettes for fuktighet over tid. Tørk derfor godt av før produktet settes bort.
Merkevaren

Måltidet er en sanseopplevelse, men det er også tilberedningen. Modern House er et etablert merkenavn og totalleverandør med alt du trenger til ditt funksjonelle kjøkken. Modern House legger stor vekt på moderne design og utsøkt finish i alle produktgrupper.

Se flere produkter fra Modern House

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.