0
0,-
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
499,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen


Trenger du hjelp for å komme i gang?

Vi i Tilbords hjelper gjerne til med å planlegge ønskelisten
Vi har mange års erfaring, og tilbyr den beste veiledningen for et vellykket gavevalg.

Dere går nå en spennende og inspirerende tid i møte, så bruk tiden til å få den store dagen akkurat slik dere drømmer om. Vi i Tilbords hjelper gjerne til med å planlegge ønskelisten. Vi har mange års erfaring, og tilbyr den beste veiledningen for et vellykket gavevalg. Å opprette en gaveliste hos oss gir gjestene suveren oversikt over hva dere ønsker mest, og hindrer både feilkjøp og dobbeltkjøp. Sett opp gaveønsker som vil glede dere i mange år fremover, for det er litt av sjarmen med å skape et felles hjem. På Tilbords.no finner dere kjerneutvalget vårt, men vær oppmerksom på at produkt-utvalget kan variere fra butikk til butikk. Det er derfor lurt å ta turen innom din lokale butikk for å se helheten, hente inspirasjon og ikke minst – få god veiledning.

 

Vi ønsker å gi dere topp service. For å få til dette er det lurt å avtale tid sammen med en av våre dyktige medarbeidere. Gavelisten kan opprettes her, eller I en av våre butikker. Listene ligger tilgjengelig I alle våre butikker, og på www.tilbords.no. Hvert kjøp blir registrert slik at dere får rett antall.

 

Et godt råd er å sette opp ønsker i ulike prisklasser, slik at alle som vil gi dere en gave, finner noe som passer. Porselen og krystall er fint til fest. Glem heller ikke hverdagene og serviset som dere skal glede dere over hver morgen. Det er viktig å tenke på at det er flere hverdager enn festdager.

 

Velkommen Tilbords!

 

Lag bryllupsliste her!

 

 

Tilbake