Trenger du hjelp for å komme i gang?

Trenger du hjelp for å komme i gang?

Vi i Tilbords hjelper gjerne til med å planlegge ønskelisten Vi har mange års erfaring, og tilbyr den beste veiledningen for et vellykket gavevalg.

Dere går nå en spennende og inspirerende tid i møte, så bruk tiden til å få den store dagen akkurat slik dere drømmer om. Tilbords har mange års erfaring med bryllup og ønskelister, og hjelper gjerne med å lage den perfekte bryllupslisten for dere.

 

Hva skal man ønske seg?
Et bryllup markerer en ny start sammen. Men hva skal man ønske seg? Tilbords har hjulpet mange brudepar og bryllupsgjester med å velge riktige gaver. En god liste gjør det enkelt for gjestene å gi brudeparet en gave de virkelig ønsker seg - noe de kan glede seg over og bruke til hverdags og fest i mange år fremover. En oversiktlig og godt organisert liste hindrer både feilkjøp og dobbeltkjøp.

Et godt råd er å sette opp ønsker i ulike prisklasser, slik at alle som vil gi dere en gave, finner noe som passer. Porselen og krystall er fint til fest, men glem heller ikke hverdagene og serviset som dere skal glede dere over hver morgen. Det er viktig å tenke på at det er flere hverdager enn festdager.

 

Trenger dere hjelp for å komme i gang?
Selv om dere lager bryllupslisten på nett er det likevel lurt å besøke nærmeste Tilbords butikk for å få veiledning og hjelp til å legge inn flere ønsker på listen. Tilbords har egne bryllupseksperter som vet alt om å sette sammen den ultimate bryllupslisten.

 

Velkommen Tilbords!

 

Lag bryllupsliste her

Få hjelp i en av våre butikker

 

 

Tilbake
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.