0
0,-
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
499,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen


Vår gave til dere

Norges beste startpakke til brudepar
En bryllupsliste hos oss gir dere mange ekstra fordeler.

Et bryllup markerer en ny start sammen. Men hva skal man ønske seg? Tilbords har hjulpet mange brudepar og bryllupsgjester med å velge riktige gaver. En god liste gjør det enkelt for gjestene å gi brudeparet en gave de virkelig ønsker seg - noe de kan glede seg over og bruke til hverdags og fest i mange år fremover. En oversiktlig og godt organisert liste hindrer både feilkjøp og dobbeltkjøp. Tilbords har mange års erfaring med bryllup og ønskelister, og hjelper gjerne med å lage den perfekte bryllupslisten for dere.

Hos Tilbords får dere mer bryllup for pengene. En liste hos oss gir dere noen ekstra fordeler:

 

Norges største bryllupsliste. På nett og i butikk.

Vi har et stort utvalg av serviser, glass, kjøkkenutstyr og interiør. Dere velger selv om dere vil lage listen i deres lokale Tilbords butikken, eller her på nettsiden. Våre bryllupseksperter i butikk vil være til god hjelp, så vi anbefaler at dere tar turen innom.

 

Rødvin- og Champagneglass når dere lager ønskeliste hos oss.

Alle brudepar får 2 stk Vino Classico rødvinsglass og 2 stk Vino Classico champagneglass fra Stiernholm når de oppretter liste hos oss med verdi på 5 000,- eller mer. Gaven kan hentes i alle Tilbords butikkene.

 

Få inspirasjonsboken “Til bords – Livets store anledninger”.

Oppretter dere en liste hos oss får dere også praktboken ”Tilbords - Livets store anledninger” til en verdi av kr. 499. En flott inspirasjonskilde på veien til drømmebryllupet.

 

20% rabatt på gjenværende varer på listen.

Dersom det er varer igjen på listen etter bryllupet gir vi dere 20% rabatt på de gjenværende varene. Gjelder 3 mnd etter bryllupsdagen. (Gjelder ikke allerede nedsatte varer samt enkelte unntak).

 

Kay Bojesen ape ved handel over 15 000,- på listen deres

Alle brudepar som har hatt handel på over 15 000,- på listen, får en Kay Bojesen ape i gave fra oss etter bryllupet. Gaven kan hentes i alle Tilbords butikker (gjelder 3 mnd etter bryllupsdagen).

 

Glade bryllupsgjester med gaver som gleder.

Og sist, men ikke minst: glade gjester som får muligheten til å gi en gave som brudeparet setter stor pris på.

Selv om dere lager ønskelisten på nett er det likevel lurt å besøke nærmeste Tilbords butikk, og legge inn flere ønsker lokalt. Vi har egne bryllupseksperter som vet alt om å sette sammen den ultimate bryllupslisten.

 

 

Velkommen Tilbords!

Lag bryllupslisten her eller finn din lokale Tilbords butikk her.

Tilbake