0
0
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
599,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen


Vår gave til dere

Få Norges beste pakke til bryllupet
Se hvilke fordeler du får når du lager bryllupsliste hos oss.

Når dere lager ønskeliste hos oss, har vi gleden av å gi dere den første bryllupsgaven – og den kan pakkes opp med en gang. I tillegg får dere flere andre godsaker i bryllupspakken. Bare se her!

 

 

Norges største bryllupsliste. På nett og i butikk.

Vi har et stort utvalg av serviser, glass, kjøkkenutstyr og interiør. Bryllupslisten blir tilgjengelig både på nett og i alle våre butikker.

 

Gave når dere lager ønskeliste hos oss.

Alle brudepar får 2 stk Vino Classico rødvinsglass og 2 stk Vino Classico champagneglass fra Stiernholm når de oppretter liste hos oss med verdi på 5 000,- eller mer. Gaven kan hentes i alle Tilbords butikkene.

 

“Til bords – Livets store anledninger”.

Oppretter dere en liste hos oss får dere også inspirasjonsboken ”Tilbords - Livets store anledninger” til en verdi av kr. 499. En flott inspirasjonskilde på veien til drømmebryllupet.

 

20% rabatt på gjenværende varer på listen.

Dersom det er varer igjen på listen etter bryllupet gir vi dere 20% rabatt på de gjenværende varene. Gjelder 3 mnd etter bryllupsdagen. (Gjelder ikke allerede nedsatte varer samt enkelte unntak).

 

Kay Bojesen ape ved handel over 15 000,- på listen deres

Alle brudepar som har hatt handel på over 15 000,- på listen, får en Kay Bojesen ape i gave fra oss etter bryllupet. Gaven kan hentes i alle Tilbords butikker (gjelder 3 mnd etter bryllupsdagen).

 

Glade bryllupsgjester med gaver som gleder.

Og sist, men ikke minst: glade gjester som får muligheten til å gi en gave som brudeparet setter stor pris på.

 

 

 

Selv om dere lager ønskelisten på nett er det likevel lurt å avtale tid i butikk for å få hjelp til å lage den perfekte bryllupslisten for dere.

Tilbake