Vår gave til dere

Vår gave til dere

Få Norges beste pakke til bryllupet Se hvilke fordeler du får når du lager bryllupsliste hos oss.

Når dere lager ønskeliste hos oss, har vi gleden av å gi dere den første bryllupsgaven – og den kan pakkes opp med en gang. I tillegg får dere flere andre godsaker i bryllupspakken. Bare se her!

 

 

Norges største bryllupsliste. På nett og i butikk.

Vi har et stort utvalg av serviser, glass, kjøkkenutstyr og interiør. Bryllupslisten blir tilgjengelig både på nett og i alle våre butikker.

 

Bryllupsgave fra oss i Tilbords

Når dere har opprettet listen, får dere en bryllupsgave fra oss: to Vervino hvitvinsglass eller to Vervino allround vinglass fra Zwiesel.
PS Verdi på listen må være minst 5000,–.

 

20 % rabatt på gjenværende gaveønsker

Skulle det være igjen noe på listen etter bryllupet, får dere 20% avslag på alt i 6 måneder etter bryllupsdagen (bortsett fra allerede nedsatte varer og enkelte andre unntak).

 

Gavekort på 1 000,-

Handler gjestene til sammen for mer enn 10 000,– fra bryllupslisten, får dere et gavekort på kr 1 000,–. Bruk det på hva som helst fra en av Tilbords-butikkene. (gjelder 3 mnd etter bryllupsdagen).

 

Et bord med gaver dere ønsker

Bryllupslisten gjør det lett for gjestene å gi gavene dere har lyst på, og som blir gode minner fra dagen. Det gir en god følelse for gjestene – og gjør dere ekstra takknemlige.

 

 

 

Selv om dere registrerer ønskelisten først på nett, er det lurt å ta turen innom nærmeste Tilbords-butikk. Her får dere løfte og se nærmere på alt av glass, tre og støpejern – og i tillegg få tips og råd. Våre dyktige butikkansatte vet alt om å sette sammen den ultimate bryllupslisten.

Tilbake
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.