Shiro Ovalt fat 36 cm
Lagertømming

Stiernholm

Shiro Ovalt fat 36 cm

Serviset Shiro av merket Stiernholm, er et elegant festservise i en klassisk og tidløs utforming. En... les mer

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Serviset Shiro av merket Stiernholm, er et elegant festservise i en klassisk og tidløs utforming. Enkel, men samtidig elegant. De diskre rillene gjør at serviset oppleves som noe mer. Du kan enkelt style det etter sesong og anledning, og det vil aldri gå av moten. Med Shiro har du alt du trenger til å dekke bordet til alle anledninger livet har å by på. Av deler finner du tallerkener og skåler i flere størrelser, serveringsfat, boller og sausenebb. Du finner også alt du trenger til dessert og kaffe. Shiro er produsert i den tynneste og fineste benporselen. Alle deler kan vaskes i oppvaskmaskin og du kan fint bruke de i mikrobølgeovn. Dette serviset får du eksklusivt hos Tilbords.
Produktdetaljer
EAN:
299900000610
Artikkelnummer:
0021105
Merke:
Stiernholm

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.