Hva er det som gjør en god borddekking?

Hva er det egentlig som skaper en god stemning rundt bordet? Her gir vi deg noen tips og inspirasjon til borddekking i forskjellige stiler!

 

Hva er det som gjør en god borddekking? Mange av oss har lært reglene for hvordan et bord skal dekkes. Kniven og gaffelen har sin plass, og tallerkenen skal så så langt inn fra bordkanten. Er det egentlig dette som skaper en god stemning rundt bordet? Nei, det er egentlig ikke så viktig. Slipp deg løs, lek med farger og materialer, og skap den stemningen du ønsker. Her er litt inspirasjon til forskjellige stiler fra Rörstrand.

 

Ton-i-ton
Ostindia med sitt blå mønster er fin å mikse med andre blåtoner. En mørk blå linduk og tøyservietter er alt du trenger, og er med på å fremheve både serviset, samtidig som det er en fin bakgrunn for maten som gjerne er i varme toner. Har du noe gammelt arvet bestikk så er dette et spennende innslag.

 

Rustikk
Ostindia kommer virkelig godt frem på rustikke materialer, sånn som grove tekstiler, tre og skinn. I tillegg til det blå mønsteret på serviset har porselenet også en brun kant, som er fin å ta igjen i andre elementer på bordet.

 

Landlig
Ostindia er perfekt i de landlige hjem! Legg på en hvit linduk, bruk en stor krukke meg en luftig bukett, og miks inn noe arvegods eller loppisfunn.

 

Stilfullt og elegant
Mørke gråtoner får virkelig det hvite serviset Swedish Grace til å poppe frem! Kontrasten gir et elegant og moderne uttrykk, og prikken over i-en er noen duse, rosa servietter, og en liten bukett med grønne blader og hvite blomster. Og hva med å servere frisk eplemost i stettglass?

 

Harmonisk
En linfarget duk er med på å skape en myk og harmonisk borddekking. La bordet fylles med forskjellige retter som er med på å gi farge til bordet, og miks med lysestaker i varme metaller.

 

Vårlig påske
Dekk påskebordet med Swedish Grace hvit! La bordet være luftig med lyse tekstiler, og lag små buketter med sterke farger som settes rundt på bordet i små vaser eller glass. Pynt med marmorerte egg som fremhever det vårlige uttrykket.

 

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.