Hopp til hovedinnholdet

Dekk bordet med blomster til jul

Blomster kan virkelig løfte en borddekking, og spesielt til jul synes vi at man bør bruke blomster på bordet – eventuelt sammen med julepynt. Blomster er faktisk en veldig fin måte å skape sitt helt personlige uttrykk på! Siden denne julen blir litt annerledes, så tar vi i samarbeid med Camillapihl.no Magazine frem juleserviset, de fine glassene og eiendelene vi er så glade i – også til de små sammenkomstene. Slik som en liten førjulslunsj, eller til frokosten en søndag i advent.

 

 

Blomster på bordet behøver ikke nødvendigvis kun å være en centerpiece-bukett midt på bordet. Man kan la blomstene dele oppmerksomheten sammen med juleserviset. Bruk for eksempel blomster strødd ut over, hyasinter liggende på bordet eller en kuvertblomst på hver tallerken.

Bordet er dekket med servise fra Hammershøi Jul og klassisk hvitt Hammershøi fra Kähler, Premium glass fra Rosendahl, Nobili lysestaker og Hammershøi lysestaker fra Kähler samt klassiske, sylindriske vaser fra Lyngby Porcelæn. Det hvite og lyse uttrykket skaper Winter Wonderland på bordet og kombinert med de klassiske julemotivene fra Hammershøi Jul, hilser bordet juletradisjonene velkommen.

 

 

TIPS! Sett sammen små koselige kuvertblomster! Og ikke vær redd for å velge litt utradisjonelt, ved å mikse friske blomster med noen vinterlige grener så skaper du et uttrykk som føles friskt og moderne.

 

 

For å skape den gode stemningen i hele rommet, ikke bare på bordet – så liker vi å sette vaser, der vi bruker de samme blomstene, rundt omkring i rommet. En stor hvit vase fra Hammershøi kolleksjonen i et hjørne, og et par Lyngby vaser i ulike materialer i en annen del av rommet. Det skaper en fin helhet!

 

 

 

Bilder og tekst: Camillapihl.no Magazine

 

 

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.