Hopp til hovedinnholdet

Royal Copenhagens klassiker Blå Mega Riflet feirer 20 år

Blå Mega Riflet er en spennende tolkning av det velkjente mønsteret til Musselmalt Riflet, Royal Copenhagens første servise.

 


I livet skaper vi nye rammer for oss selv hver dag. Hver dag er forskjellig, og hvert øyeblikk gir plass til en ny stemning. Vi utrykker vår personlighet med farger, mønster og materialer. Vi forelsker oss i nye farger, nye favoritter og nye klassikere. I 2020 feirer en ny klassiker sitt 20-års jubileum – Blå Mega Riflet.

En ny klassiker er både allsidig, iøynefallende og forfriskende, med et streif av det velkjente. Det lå ikke nødvendigvis i kortene at Blå Mega Riflet ville bli en klassiker da Royal Copenhagen og Karen KjælgårdLarsen introduserte serviset i 2000. Dekoren er en spennende tolkning av det velkjente mønsteret til Musselmalt Riflet, Royal Copenhagens første servise. Mønsteret er forstørret og satt sammen på nye måter, og blir håndmalt på hver porselensdel.
Blå Mega Riflet fremstår moderne og appellerer til en ny generasjon som puster liv i tradisjonen for å samle på porselen.

Nå, 20 år senere, fanger Blå Mega Riflet stadig en svunnen tids bæredyktige estetikk. Med nostalgien fra det musselmalte mønsteret har Blå Mega Riflet en historisk vri med nåtidens formspråk. Århundrer etter Musselmalt Riflet gjorde det samme, har Blå Mega Riflet etablert seg som en allsidig, ny klassiker, som tilfører enhver anledning et streif av dansk design og historisk estetikk.

Jubilanten Blå Mega Riflet har hatt en sentral rolle i mange store og små feiringer, og med sine blåmalte blomster passer serviset spesielt godt til en spesiell feiring – 17. mai.

La bordet bli en eng med delikate håndmalte blomster på serviset, friske blomster i en vase, og en liten oppmerksomhet på hver enkelt sin tallerken. Ønsker alle en riktig god 17. mai!

 

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.