Hopp til hovedinnholdet

Få litt av magien fra «Hver gang vi møtes»

Har du lyst på den samme magiske stemningen rundt bordet som i «Hver gang vi møtes»? Vi har gjort det enkelt for deg å kopiere stilen. Bare se her.

 

 

Vi i Tilbords er temmelig rake i ryggen når vi forteller at vi sponser den varme og rørende TV2-serien «Hver gang vi møtes». Er du også en av dem som hver lørdagskveld tørker tårer fra sofakroken? Mens vakre, sarte og overveldende tolkninger av kjente sanger dekker skjermen?

 

I så fall, skulle du kanskje ønske at du kunne låne litt av den magiske stemningen? Kopiere borddekkingen, interiørdetaljene, atmosfæren – og pakke den opp hjemme hos deg?

 

Om du ikke kan invitere kjente, norske artister til bords, kan du absolutt skåle med de samme vinglassene, pynte bordet med de samme vasene, og skape varmt, lunt lys med de samme lampene og lyslyktene.

 

Her finner du alt artistene omgir seg med fra Magnor Glassverk.

 


1. Dekk med Alba Fine Line-glass

Glassene som nesten har blitt synonyme med «Hver gang vi møtes», er de eksklusive vinglassene i serien Alba Fine Line. Hver kveld artistene samles rundt bordet, klirrer de forsiktig i glassklokken når de skal fremføre sin personlige tolkning av hovedgjestens sanger.

 

Designeren bak de nydelige vinglassene heter Teresa Bergerud. Inspirasjonen hentet hun fra gamle glass og håndslipte dekorer. I serien finner du også vannglass og glass til champagne, longdrinks, cognac, whiskey og små drammer.

 

Sjekk ut alle de vakre glassene i Alba Fine Line-serien fra Magnor Glassverk

 

 

 

2. Heng opp Rocks-lamper

Av elementene fra Magnor Glassverk du kjenner igjen på skjermen, er nok Rocks-lampene noe av det mest fremtredende. De henger fra dragere i taket, og er ofte en del av scenebakgrunnen sammen med veggen av skivet tømmer.

 

Serien Rocks er formgitt av den kjente interiørdesigneren Halvor Bakke. Inspirasjonen til designet hentet han fra den siste istiden. Holder du til i Larvik-området, har du kanskje sett ham rusle i fjæra på Mølen og betrakte morener fra istiden. Formene og fargespillet i det ekte og ærlige steinlandskapet inspirerte ham til å leke med naturens egne former. Slik skapte han serien Rocks.

 

Ta en nærmere titt på lampene i Rocks-serien fra Magnor Glassverk

 

 


3. Pynt bordet med Rocks-lykter

Snur du Rocks-lampene i punkt 2 opp ned, finner du de enormt populære Rocks-lyktene. Noen ganger ser du dem på bordet mellom de talentfulle artistene i «Hver gang vi møtes» – andre ganger bidrar de til å skape den lysende rammen rundt scenen.

 

Naturens vakre, ville og nakne former skapt av istiden har blitt til den populære Rocks-serien – med litt hjelp av interiørdesigneren Halvor Bakke. Bakke er kjent for sitt elegante og sofistikerte design, noe som kommer tydelig frem i stormlyktene.

 

Velg blant Rocks-lykter i ulike farger og størrelser

 

 


4. Dekorer med vaser fra Boblen-serien

Den elegante vasen Boblen fra Magnor Glassverk er designet av blomsterdekoratør og TV-personlighet Finn Schjøll. Formen og det klare glasset skaper en fin kontrast til det rustikke treverket på låven i «Hver gang vi møtes». På elegant vis pynter vasene opp det rue trebordet til lunsj og middag, fylt med villblomster fra enga utenfor.

 

Schjøll designet formen på vasen etter inspirasjon fra vanndråper på marikåpe etter regnvær. Den brede kragen åpner for nye muligheter å plassere blomstene på, og gir deg rom for å være mer kreativ med dekoreringen.

 

Se alle størrelsene og fargene i Boblen-serien

 

 


5. Skål, fat og lysestake fra Skyline

Det er kombinasjonen av det naturlige treverket og stramt, trendy interiør som gjør helhetsinntrykket – ja, hele stemningen i rommet – så spennende. De drar i hver sin retning, men skaper likevel en balanse.

 

«Trendy» er bare fornavnet til Skyline-serien designet av Halvor Bakke. Interiørdesigneren ble inspirert av reisene sine til Shanghai, og bestemte seg for å gi serien et stramt, rent og maskulint uttrykk. Det koksgrå glasset minner om grå skyskrapere mot klar himmel, en illusjon av storbyens estetikk.

 

Ta en titt på Skyline-serien fra Magnor Glassverk

 

 

 


6. Stormlykter og vase fra Skyline Lux-serien

Leste du om Skyline-serien i punktet over, nummer 5? Skyline Lux er den enda mer sofistikerte og luksuriøse varianten av den maskuline serien med stramme linjer. Du ser stormlykter i ulike størrelser, i både klart og koksgrått glass, på låven i «Hver gang vi møtes». Også vasen med den håndslipte, eksklusive dekoren bidrar til høytideligheten i de rustikke omgivelsene.

 

Sjekk ut stormlyktene og vasen fra Skyline Lux

 

 

 


7. Server kaffe med CAPE presskanne

Kutymen er å tilby kaffe til desserten, det får selvfølgelig også artistene i «Hver gang vi møtes». Noen ganger heller de nypresset kaffe fra den luksuriøse CAPE-kannen fra Magnor Glassverk. Designet understreker høytideligheten ved samlingen av de suksessrike musikerne.

 

Det er interiørdesigneren Halvor Bakke som også står bak dette lille kunststykket. Inspirasjonen hentet han fra en av sine mange reiser til Cape Town i Sør-Afrika. Tidlig en morgen så han en lignende dekor på en smijernsport i gammel hollandsk kolonistil, «Cape Dutch». Det sofistikerte mønsteret ble overført til vakre presskanner med stramme former og en eksklusiv matt finish.

 

Velg mellom CAPE presskanne i matt champagne eller matt gunmetal

 

 


8. Dekk med bestikk fra PURE

Om du ikke allerede har lagt merke til det, se for deg et glamorøst gullfarget eller sort bestikk mot det rustikke trebordet i «Hver gang vi møtes». Kontrast og stabilitet, edruelig og majestetisk – på en og samme tid. Slike detaljer er små, men essensielle, brikker som bidrar til å bygge opp til den magiske stemningen rundt bordet.

 

At det var naturens renhet som inspirerte Halvor Bakke til å designe det elegante og stilfulle bestikket, glir rett inn i forestillingen om at motsetninger skaper balanse.

 

Sjekk ut begge PURE-bestikkene fra Magnor Glassverk

 

 

 


9. Hell bobler i NOIR-glass

 

Det koksgrå, luksuriøse stettglasset hører hjemme i den celebre samlingen i «Hver gang vi møtes». Glasset understreker det majestetiske i møtet mellom musikerne, samtidig som det tilfører en slags mystikk.

 

Halvor Bakke ble inspirert til å designe NOIR-serien på en av sine mange reiser til Le Marais i Paris, et trendy område hvor du får fantastiske matopplevelser på Michelin-restauranter.

 

Studér NOIR BOBLER-glasset fra Magnor Glassverk her

 

 


10. Skål med HAPPY champagneglass

Når borddekkingen på låven er litt lettere, som til lunsj, skal du ikke se bort fra at du får øye på disse champagneglassene fra HAPPY-serien. De bidrar til festlig stemning med de ulike fargene på glasset – samtidig som de tar med en følelse av glamour og luksus inn på låven.

 

HAPPY-glassene utmerker seg med den håndmalte skimmerdekoren. Det gir et luksuriøst og glamorøst uttrykk. Magnors Glassverks eget designteam, Studio Magnor, hentet inspirasjon til designet fra svunne tider da lystermalte glass og champagne var populært.

 

Ta en titt på alle fargene HAPPY-glassene finnes i

 


Når du har fått noe – eller mye – av dette på plass, inviter venner hjem til deg. Hyll dem for det de er og betyr for deg, så er det bare å la tårene trille.

 

Vil du se alle de 10 elementene samlet? Få full oversikt over alle produktene fra «Hver gang vi møtes»

 

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.