Hopp til hovedinnholdet

Broste Copenhagen- Gjør måltidet perfekt!

Broste Copenhagen er et dansk designfirma med historie som går tilbake til 1955. Broste Copenhagens design spenner fra tekstiler og servise til møbler og stearinlys, som hver for seg tilfører det lille ekstra som skaper et hjem.

 

 

 

Broste Copenhagens servise har i generasjoner dannet rammen rundt et godt måltid i hverdagen eller middagen med familie og venner.

 

 

En av de populære serviseseriene er «Nordic», som fås i forskjellige farger og glasurer. Den siste tilføyelsen er «Nordic Vanilla», som har en ren, kremfarget tone med små, mørke prikker som vaniljekornene i den danske koldskål-desserten. Serviset står skarpt og friskt på bordet og setter rammene for et godt måltid i hyggelig selskap.

 

 

«Nordic Vanilla» består av kopper, krus, tallerkener, skåler og fat som egner seg til små og store begivenheter og alle døgnets måltider. Alle delene i «Nordic Vanilla»-serien er glasert for hånd, så hvert eneste element er unikt, og farger og prikker kan variere.

 

 

Sett «Nordic Vanilla» på bordet og inviter dine kjære på vaniljeis med friske jordbær eller en spontan spagetti-middag.

Vel bekomme!

 

 

 

 

 

 

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.