Hopp til hovedinnholdet

Slik dekker du bordet fra "Hver gang vi møtes"

Når artistene i det populære TV-programmet møtes for å fremføre hverandres sanger og dele historier, er langbordet et viktig samlingspunkt. I denne artikkelen finner du tips til hvordan du kan gjenskape interiørmagien i egen stue.

I den 14. sesongen av det folkekjære programmet er det artistene Matoma, Mari Boine, William Kristoffersen, Emelie Hollow, Odin Staveland, Ingrid Helene Håvik og Ramón som berører oss med sine musikalske tolkninger og fremføringer.

 

Møtes hos deg?

Ikke alle kan skryte på seg å være like talentfulle som de norske artistene på skjermen. Men dersom du inviterer til å møtes hjemme hos deg – med eller uten musikalske innslag – er det lov å la seg inspirere av den vakre og stemningsskapende borddekkingen.

 

Ærverdige Magnor Glassverk står bak mange av de flotte kvalitetsproduktene som benyttes i programmet. Her følger noen råd om hvordan du kan dekke et bord med den stemningen som passer ditt samlingspunkt.

Går du for det lyse og organiske – eller foretrekker du mørkere fargetoner når du inviterer til bords? Valget er ditt, og det er mange flotte kvalitetsprodukter å velge mellom.

 

 

Sober eleganse med mørke toner

Med Noir-serviset fra Magnor som utgangspunkt, skaper du en egenartet og delikat ramme rundt måltidet. Det svarte serviset fremhever maten på en måte som er en fransk gourmetrestaurant verdig – og designer Halvor Bakke har også hentet inspirasjon fra sine mange reiser til området Le Marais i Paris.

 

Gjennomfør uttrykket med vin-, boble-, øl- eller vannglass i samme serie, eller miks og match med en kombinasjon av fargede og klare glass.

 

 

Lyst og ledig – fra en generasjon til den neste

På porselensserviset Linen har designer Halvor Bakke overført dekoren fra linstoff hentet i linskapet hjemme på småbruket i Stavern. Det organiske, vakre uttrykket myker opp og skaper en hjemmekoselig følelse. Velg gjerne linservietter for å komplettere stilen!

 

Det stramme stripemønsteret på glassene Alba Fine Line står i kontrast til lindekoren på serviset, men krangler aldri om oppmerksomheten. Tvert imot er det her et vakkert samspill mellom servise og glass, som fremmer det klassiske og varige – hvert på sitt vis. Alba-glassene er formgitt av designer Teresa Bergerud, som har latt seg inspirere av gamle glass og håndslipt dekor.

 

 

Bestikket som ikke går i glemmeboken

Klar for et kvalitetsbestikk som står perfekt til serviset? Til vår borddekking har vi valgt Bright stålbestikk til den mørkere stilen, og det matte, champagnefargede Pure-bestikket til den lyse. Begge bestikkseriene skiller seg ut på en upåklagelig måte, med glansfullt stål mot det svarte og tilsvarende – en lekker gyllen tone mot det lyse og linfargede.

 

Detaljer som gir glød, glans og glamour

I tillegg til å samle linservietten på elegant vis, er serviettringen Cape et luksuriøst og elegant blikkfang på bordet. Også denne er designet av Halvor Bakke, som henter mye inspirasjon fra sine mange reiser.

Halvors mange reiser viser også igjen i den glamorøse lykten Skyline Lux, der han fikk ideen til den håndslipte dekoren mens han nøt utsikten over Shanghai fra 43. etasje.

 

Rocks lykter og vaser finnes i mange størrelser og design. Kombiner gjerne flere typer for et spennende uttrykk!

 

I tillegg til et blomstrende midtpunkt mellom gjestene, kan du med fordel benytte småvaser til å dekorere med blomstene du liker best. Vil du sørge for en ekstra personlig oppdekning? Sett noen villblomster eller favoritter fra blomsterbutikken i en Boblen kuvertvase på hver tallerken. 

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.