Slik dekker du et nostalgisk bord med mye julemagi

Med Julemorgen serviset fra Wik & Walsøe, nostalgisk julepynt og levende lys er du sikret et flott bord med magisk julestemning.

 

 

Å dekke selskapsbordet er både koselig og gøy, spesielt når man tar seg god tid og har et pent servise og fine pyntegjenstander som utgangspunkt. De riktige detaljene er med på å sette stemningen til dette nostalgiske selskapsbordet.

“Julemorgen” serviset fra Wik & Walsøe er et vakkert tilskudd til selskapsbordet og kan brukes hele vinteren. Julestemning for meg er barndommsminner og nostalgi, noe som dette serviset fremhever med sine søte motiver av juletrær og juleornamenter.


Sammen med serviset har jeg bundet disse fine julekulene i glass, som er fint å bruke som bordpynt. Legg de på bordet, heng de e kvister eller bind de rundt tekstilservietter som her.
Som dekor er levende lys et must på julekvelden, og bruk gjerne nisser, engler, små trær eller andre julerelatert dekor som gir liv på bordet. Det er alltid fint å ta i bruk naturen når man skal dekke et bord. Til jul kan man for eksempel finne kongler, mose, granbar eller ulike kvister.

Håper tipsene var til hjelp under planleggingen.
Ønsker dere en koselig førjulstid.

 

Tekst og foto: Nina Eik Hetland

 

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.