Hopp til hovedinnholdet

Slik dekker jeg bordet til fest! - Marna Haugen

Det er så utrolig hyggelig å sette seg til bords på et bord det er lagt litt sjel i å dekke, enten man er vertinne eller gjest! Jeg elsker å dekke bordet når vi skal ha gjester eller til høytider, og det er faktisk ikke så vanskelig. Jeg storkoser meg mens jeg lager til, og gleder meg alltid til å vise frem verket når gjestene ankommer.

 

 

Her har jeg dekket festbordet hjemme med en ganske enkel, men gosh så lekker sammensetning. Er det lov å være fornøyd med egen innsats? Det syns jeg og jeg gledet meg et helt døgn før vi faktisk satte oss ned og spiste pinnekjøtt med venner som kom på besøk.

 

 

Jeg elsker å bruke blomster eller grønt fra egen hage, i dette tilfellet var jeg i naboens (!) hage, for de hadde felt et grantre og det kunne ikke passet mer perfekt. Granbar kan legges rett på duken, vanskeligere trenger det ikke være. Og så setter jeg pynten mellom greinene, jeg har brukt litt julepynt og masse deilig lys.

 

 

-Glassjuletrær fra Stiernholm, dette er nostalgi for jeg husker disse juletrærne fra jeg var liten og jeg elsker at de er tilbake. Her har jeg samlet alle jeg ellers har rundt om i huset og de er kjempefine å ha på bordet.

 

 

-Kubbelys fra Uyuni, de er batteridrevet men laget av stearin så de både ser og føles ekte ut. De kommer med fjernkontroll og jeg kan velge både lysstyrke og hvor lenge de skal lyse med ett klikk. 

 

 

-Tenderflame gir en fantastisk stemning, den brenner kun via metallveiken, så om den skulle velte så slutter den faktisk å brenne. Det jeg også liker med Tenderflame er at det ikke soter og bevarer et godt inneklima. Og så er de så fine å se på, hallo peisstemning!

 

 

Tips: Skrukker på duken? Spray litt vann over så rette den seg selv!

 

Tekst og bilder: Marna Haugen

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.