Hopp til hovedinnholdet

Skap en lun høststemning med fårikål på menyen

Med fårikål på menyen og et bord dekket i høstens vakre farger skaper du enkelt en deilig og lun høststemning rundt middagsbordet.

 

Et par ganger iløpet av høsten må vi ha fårikål på menyen. Det er fint med mat som kan ligge å putre i gryten og lage seg selv, mens vi tar oss en søndagstur. Det er så enkelt og godt - og spises med god samvittighet da det er utrolig godt for kolesterol og mageflora!

 

 

Jeg brukte Sammi kasserolle 14L. Fårikål laget i ca halvfull gryte.

Bordet er dekket med lekkert steintøy i fin furunål-farge fra Raw, som passer godt til høsten og det nordiske bordet. Trefjøl og stilrent bestikk er også fra Raw. De grønne Duo glassene fra Modern House gir en helhet og glød til denne borddekkingen, og jeg synes de er ekstra kjekke da de kan brukes til både vann, brus, drinker eller som telysholder.

 

 

Vi koker opp ny runde med fårikål siste torsdagen i september i norsk tradisjon.

Nyt høstkveldene!

 

Tekst og foto: Nina Eik Hetland

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.