0
0,-
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
499,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen

Smaken av høst


Et par ganger i løpet av høsten må vi ha fårikål på menyen.

 

Publisert: 23. september 2019

Tekst: Nina Eik Hetland

Foto: Nina Eik Hetland

 

Et par ganger iløpet av høsten må vi ha fårikål på menyen. Det er fint med mat som kan ligge å putre i gryten og lage seg selv, mens vi tar oss en søndagstur. Det er så enkelt og godt - og spises med god samvittighet da det er utrolig godt for kolesterol og mageflora!  Oppskriften denne gangen er hentet fra Matprat, tilførte smør og hvetemel mellom lagene.

 

 

Jeg brukte Sammi kasserolle 14L (som forresten er på kampanje i alle Tilbordsbutikker nå) Fårikål laget i ca halvfull gryte.

Bordet er dekket med lekkert steintøy i fin furunål-farge fra Raw, som passer godt til høsten og det nordiske bordet. Trefjøl og stilrent bestikk er også fra Raw. De grønne Duo glassene fra Modern House gir en helhet og glød til denne borddekkingen, og jeg synes de er ekstra kjekke da de kan brukes til både vann, brus, drinker eller som telysholder.

 

Vi koker opp ny runde med Fårikål siste torsdagen i september i norsk tradisjon :)

Nyt høstkveldene.

Tilbake