Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Gavene brudeparet får glede av i flere år fremover

På utkikk etter bryllupsgave? Her har vi satt sammen en liste med fem fantastiske gaver som garantert vil være en favoritt på gavebordet.

 

 

 

Skal du være gjest i bryllup, eller planlegger du kanskje å gifte deg? I Norge har vi en lang tradisjon med å lage ønskeliste til bryllupet, og gavene skal gjerne være noe brudeparet får glede av i flere år fremover. Her har vi satt sammen en topp 5 liste med gaver som garantert vil være en favoritt på gavebordet.


Rhombe Serviset fra Lyngby Porcelæn – tidløst og moderne
For det designbevisste brudeparet er serviset fra Lyngby Porcelæn både en tidløs og moderne gave som passer til hverdag og fest. Rhombe-serien til Lyngby Porcelæn er laget i håndlaget, kritthvitt porselen med et mønster fra designarkivet. Her har du et komplett servise med serveringsdeler, tallerkener og krus til alle anledninger. Det hvite serviset danner en perfekt base for borddekkingen og fremhever maten.

Cabernetserien fra Holmegaard – glass til alle anledninger
Et godt glass forbedrer smaksopplevelsen på det du drikker. Peter Svarrer har designet Cabernet-serien etter tre designfilosofier: modernisme, funksjon og hverdagseleganse. Cabernet-glassene er lette både i vekt og uttrykk, noe som gjør at de passer til borddekking til alle anledninger. I serien finner du glass til vin, øl, dram, cognac, coctail og vann, samt vin- og vannkaraffel. Her får brudeparet en komplett serie som de vil få glede av i mange år fremover.

Lyngbyvasen – en dansk designklassiker
Lyngby Porcelæn er klassisk design med stil og kvalitet som varer - en perfekt gave til brudeparet. Kjennetegnet til Lyngbyvasen er den sylindriske formen og de rillede linjene. Vasen er en klassiker fra 1930-tallet og er like aktuell i dag. Se etter det håndtrykte monogrammet Danmark-Lyngby på bunnen, det er din garanti for et originalt produkt fra Lyngby Porcelæn, en gave du har glede av gjennom generasjoner.

Kay Bojesen – ikoniske trefigurer for den designbevisste
Kay Bojesen er ansett som et av de store designnavnene i Danmark og er en gave som varer hele livet. Kay Bojesen har designet ikoniske trefigurer siden 1930-tallet og har for mange en stor samlerverdi. Hver figur er unik og har sin egen personlighet. Noen av de mest populære figurene å gi i bryllupsgave er den ikoniske apen, de romantiske turtelduene eller det søte spurveparet. En gave som garantert vil sjarmere brudeparet.

Kähler Hammershøi salt- og pepperkvern – nordisk favoritt til bordet
De klassiske salt- og pepperkvernene fra Kähler er noe som vil glede brudeparet til alle måltider. Den suksessfulle Hammershøi-serien fra Kähler er designet av norske Hans-Christian Bauer. Her møtes både funksjonalitet, kvalitet og nordisk design på best mulig vis. Kvernen er laget av nordiske materialer som keramikk og tre, og kommer i fargene indigo og hvit. Sammen med kvernene kan du også kombinere med resten av serviset fra Hammershøi-serien, men du kan også fint blande de inn med andre serviser.

 

Tekst og foto: Rosendahl Design Group

 

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.