Hopp til hovedinnholdet

Nye begynnelser for store og små

Livet byr på mange nye begynnelser – både gjennom oppvekst og skolegang, personlig utvikling og karriere, og gjennom endringene vi velger selv. Med skole- og studiestart er høsten høytid for en ny start.

 

Til førsteklassingen – og resten av familien

Skolesekken står klar, og sommerfuglene flakser fritt i magen. Første skoledag betyr spenning og forventninger for både førsteklassinger og foreldre. Gi sommerfuglene noe å tygge på med en hyggelig frokost ved kjøkkenbordet, og kanskje kan dere også gå sammen om å lage fristende matbokser til både førsteklassinger, søsken og foreldre? Vi har matbokser, lunsjbokser, snacksbokser, drikkeflasker og forskjellige beger som kan løfte lunsj og mellommåltid for hele familien til nye høyder.

 

Og når den første skoledagen er historie, er det heldigvis fortsatt mye som skal oppleves og erfares gjennom nye rutiner, ny kunnskap og nye vennskap.

 

 

Til deg som flytter hjemmefra

Studiestart betyr mye nytt for mange motiverte studenter, inkludert gledene og utfordringene som følger det å flytte for seg selv for første gang. Å stå på egne bein kan være både herlig frigjørende og skummelt på en gang. En god startpakke til hybelen kan med fordel bestå av glass, servise, bestikk og nødvendig kjøkkenutstyr som kan følge deg gjennom mange år. Noen få, utvalgte interiørartikler kan også bidra til å gjøre hybelen hjemmekoselig – på din måte.

 

 

Ta deg gjerne en tur innom nærmeste Tilbords-butikk hvis du vil at vi skal hjelpe deg å velge ut en startpakke med kvalitetsvarer til studentvennlige priser.

 

 

Til deg som begynner i ny jobb

Mange bruker ferien til å tenke nytt, også når det gjelder jobbsituasjon og karriere. Kanskje er det nå du skal gjøre det du alltid har drømt om? Kanskje har du allerede akseptert et tilbud og er på full fart i retning nye utfordringer? Eller gleder du deg bare skikkelig til å komme tilbake til jobben? Uansett fortjener du en god start. Frokosten som får deg i gang, en kopp kaffe eller te som holder seg varm og velsmakende lenge, leskende, kaldt vann gjennom dagen – og påfyll akkurat når du trenger det.

 

 

Vi har termokopper, termoflasker og drikkeflasker i mange design og med egenskaper som gjør dem nyttige både på tur og trening, på kontoret og på vei til og fra alt du skal. 

 

 

 

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.