Crispy-glass og servise: Den perfekte matchen!

Crispy-glassene fra Frederik Bagger er en fast følgesvenn på mange norske bord. Med stilrent porselensservise i samme serie, har den danske designeren gjort det enkelt å sørge for helhetlig borddekking med en eksklusiv touch.

Porteføljen til Frederik Bagger består i dag av mer enn 450 eksklusive produkter. I tillegg til et stort utvalg glass, tilbys blant annet karafler, skåler og stilrent porselen.

Se hele utvalget fra Frederik Bagger her

Stilrent og slitesterkt

Serviset «Crispy Porcelain» ble lansert i 2017, og er en naturlig forlengelse av Baggers tilstedeværelse på det dekkede bord. De hvite porselensproduktene er enkle og elegante, samtidig som det ikoniske mønsteret knytter dem til resten av Crispy-kolleksjonen.

En uvanlig slitesterk glasur beskytter mot riper, bevarer glans, og gjør også at porselenet tåler både oppvaskmaskin, ovn og mikrobølgeovn. I tillegg til middagstallerken, asjetter og dype tallerkener, finner du også serveringsfat, skåler, og små og store krus i serien.

Perfekt match

Porselensserviset er laget for å matche de populære Crispy-glassene, som finnes til både vann, vin, øl og drinker. Alle glassene er slipt i Frederik Bagger sitt signaturmønster, og noen av dem kommer i hele seks farger. 

De første Crispy-glassene, Lowball og Highball, ble raskt en favoritt blant kundene da de ble lansert i 2015. Den overveldende mottakelsen ga rom for store ambisjoner, og både produkt og merkevare nådde stadig flere i løpet av de neste årene.

Cocktailglassene Crispy Eightball så dagens lys i 2018, mens champagneskålene Crispy Gatsby ble en del av kolleksjonen året etter.

PS! Visste du at Elisabeth Asserson og Jakob Ingebrigtsen har Crispy Highball glassene i rosa på sin bryllupsliste?

Blyfrie krystallglass

Frederik Baggers krystallglass er kjent for å tåle ekstreme temperatursvingninger og oppvaskmaskin, og kommer med garanti mot glasspest. Men visste du at det også er hundre prosent blyfritt? 

Den opprinnelige inspirasjonen til krystallglassene, fant Frederik i et gammelt whiskyglass på New Zealand. Ønsket om å bringe et så eksklusivt produkt inn i folks hverdag, stilte store krav til materialer og design. Tradisjonelle krystallglass inneholder ofte bly, noe Frederik ville unngå på grunn av risikoen for helse og miljø. Istedenfor valgte han å jobbe med det blyfrie materialet Crystaline, som også sikrer krystallens klarhet.

Jubileum – og store ambisjoner

Frederik Bagger Copenhagen ble etablert i 2014, og har siden den gang etablert seg med flere enn 500 butikker i Norden. Tiårsjubilanten har gått nye veier i en tradisjonstung industri. Den danske merkevaren er kjent for sin respekt for fortiden – samtidig som blikket er rettet mot fremtidens tradisjoner. 

Som sønn av designikonet Erik Bagger, lå det kanskje i kortene at Frederik ville følge i farens fotspor. I dag har han imidlertid tatt et stort steg ut av farens designskygge, som en populær og anerkjent designer som er primus motor for sitt eget designunivers.

La deg inspirere!

Vakre bilder av borddekking kan være til fantastisk inspirasjon. Hvis du har anledning, anbefaler vi også å besøke din nærmeste Tilbords-butikk for å oppleve kvaliteten, glansen og fargene på produkter fra Frederik Bagger i virkeligheten. 

Dersom du befinner deg i København, anbefaler vi å ta turen innom Grønnegade 36. Her ligger nemlig Fredrik Bagger sin konseptbutikk – omhyggelig renovert og innredet etter selskapets verdier og estetikk. Det sjarmerende bygget i den danske hovedstaden nikker både til tradisjon og innovasjon, og er absolutt verdt et besøk!

Bagger samarbeider også med en rekke danske og skandinaviske Michelin-restauranter og luksushoteller. Er du heldig, får du besøke et slikt sted og i tillegg spise/drikke av et Frederik Bagger-produkt. Hvis ikke, er veien kort til å unne seg litt hverdagsluksus med Crispy krystallglass og porselen hjemme.

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.