Hopp til hovedinnholdet

Sögne Home – varige verdier

Sögne Home er en norsk merkevareleverandør som designer og selger interiørartikler for den bevisste skandinaviske kunde.

Med Sögne får du bærekraftige produkter som er gode å bruke, lekre å se på - og laget på gode verdier.

Sögne leverer i dag et bredt utvalg av ærlige interiørprodukter laget med bærekraftige materialer, som tre, porselen, keramikk og glass av høyeste kvalitet. Vi finner vår inspirasjon i det naturlige og rene, og elsker kombinasjonen av harmoniske linjer og levende tre. Produktene har et stilrent, skandinavisk formspråk, er tidløse – og i en kvalitet som varer i generasjoner.

Sögne Home produkter i hylle

Sögnekruset

Det håndlagde Sögnekruset så dagens lys i 2013, og har med sitt tynne porselen og gode hank, blitt en folkekjær favoritt som vi er utrolig stolte av!

Vår samling av krus kommer i dag i tre ulike størrelser, og i et bredt utvalg av populære tekster.

Sögne Home krus

Vi har blant annet en egen serie krus med treffende tekster skrevet av låtskriver, musiker og poet Trygve Skaug. 

I 2023 fikk vi også med oss kunstner Andreas Gravdal, til å sette sine flotte tekster og fine strek på våre klassiske krus.

Sögne Home krus

Krusene er med sitt tidløse design laget for å vare i generasjoner og fylle din dag med et treffende hverdagsbudskap. Krusene er hyggelig å bruke der du er med familie, venner eller kollegaer - og perfekte som gave for ulike anledninger.

Varme verdier

Vi i Sögne er opptatt av å ha trygg, ansvarlig og bærekraftig produksjonslinje, være en bedrift som gjør en positiv forskjell, og som både kunder, samarbeidspartnere og produsenter kan stole på.

Alle våre produkter blir utviklet av vårt lille team i Søgne i Kristiansand, mens selve produksjonen skjer i tett samarbeid med håndplukkede produsenter fra blant annet India, Marokko og Bangladesh.

Vi håper du vil sette pris på våre produkter – og at du får glede av dem i mange, mange år!

- Linda og Kristin, gründerne bak Sögne Home

Linda og Kristin gründerne bak Sögne Home

Se hele sortimentet fra Sögne Home her

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.